Postare prezentată

The First Sanskrit Lesson- Mastery of Sound

2009/06/22

Antiromânism pacepat

Imperialiştii occidentali împrumută 20 miliarde euro românilor cu dobândă. Românii nu pun mâna pe bani direct ci prin intermediul Băncii Naţionale conduse de Isărescu.Isărescu dă banii băncilor străine şi băncile străine vă dau banii vouă celor care nu aveţi case cerându-vă dobândă pe banii pe care tot voi i-aţi împrumutat cu dobândă de la capitaliştii internaţionali cu sediul în SUA. După ce Ceauşescu a lăsat poporul român fără datorie externă capitaliştii au îndatorat-o în 20 de ani cu 100 de miliarde de euro după ce le-a distrus economia românească pentru a nu mai putea achita datoria.
Mulţumiţi-le americanilor pentru că v-au făcut sclavii lor pe viaţă.
Generalul Pacepa este preamărit pentru trădarea României şi protejat de statul american.
Necolaiciuc este de asemenea protejat de americani după ce a devalizat CFR.
Dinu Patriciu dă din banii românilor 100.000 de mii de euro pe an pentru studenţii români de capacitate care vor studia în străinătate în vederea slujirii duşmanilor României deposedând România de intelectualii de care are nevoie.
Salvarea economiei româneşti este în exploatarea canadiană a rezervelor de aur din Roşia Montană pentru 4 miliarde de euro pe an! Aceasta este ultimul răcnet al propagandei neocolonialismului antiromânesc.
În aceste condiţii desigur poporul român ridică în slăvi indivizi taraţi şi face vedete din lesbiene, perverse sexuale, prostituate şi vedete porno.
Mai nou ministerul învăţământului vrea să scoată din liceu logica şi economia politică pentru a transforma liceul în fabrică de zombii.
Pe tineri i-au prostit cu aşa-zisele facultăţi capitaliste din care ieşi muncitor necalificat.
I-a minţit până acum cu promisiunea economiei de piaţă şi cu munca în străinătate. Popii contribuie la prostirea poporului prin amăgirea pensionarillor iar ministeriul sănătăţii are grijă să-i trimită la moarte.
Români voi nu vedeţi că suntem în război?

Revoluţionarii din 1989

Eu cred că în 1989 au fost şi revoluţionari.

Revoluţionarii însă au fost sufocaţi de pucişti. Revoluţionarii au murit sau au trăit denaturaţi dacă au scăpat de represiune puciştilor.

Revoluţionarii reali din 1989 au fost reprimaţi cu brutalitate inconştientă pentru ca alt strat social să se ridice deasupra: capitaliştii ascunşi sub masca de comunişti. Aceştia furaseră bine în timpul socialismului şi voiau să se bucure acum ,,creştineşte,, de pradă.

Voi revoluţionarii reali aţi fost puţini pe lângă ei care au luat legătură cu hoţii occidentali şi şi-au consolidat averile şi puterile în paguba poporului român.

Revoluţionarii au uitat însă că viaţa individului uman este efemeră. Au uitat că se îmbătrâneşte se slăbeşte şi se moare.

Şi au mai păţit ceva revoluţionarii adevăraţi: au uitat că mintea omenească este slabă şi fără să şi dea seama au muşcat momeala ideologică occidentală. Atunci au fost pierduţi.

Occidentului ia convenit ca o acţiune revoluţionară să îmbrace forma ordinară a unei acţiuni stradale. I-a convenit Occidentului această degenerare a unei revoluţii pentru că le era ceva familiar, ceva cunoscut şi manevrabil aşa cum acum le-ar conveni de minune nişte acţiuni dure pentru că au aplicat eticheta de terorist tuturor celor care se revoltă practic împotriva diminaţiei oligarhiei occidentale. aceste forme vizibile teatrale palpabile le convine că le intră exact în mână. Au specialişti în lovituri de stat. Au specialişti în războaie neconvenţionale.

Voi contestatarii loviturii de stat aţi fost un simplu exerciţiu de rutină cu acţiunea voastră care a fost integrată imediat de agenturile occidentale în lupta antiromânească. aţi muşcat momeala pavloviană. Ştiau că vă curg balele după căteva bunuri materiale de producţie occidentală, căteva spectacole violente, căteva imagini llibidinoase şi veţi uita imediat esenţa umană şi identitatea naţională. Unul din exemplarele ,,revoluţiei,, este impostorul Marian Munteanu care face creştineşte trafic de arme sub momeală occidentală. Unde este idealul fericirii umane unde este interesul naţional? Capitaliştii v-au avut. Îmi pare rău dar trebuie să vă spun aceste adevăruri pentru ca lumea să nu trăiască cu iluzia inoculată de ideologii imperialismului occidental: că voi românii vă conduceţi singuri.

Nu tătucă vă conduce America prin intermediul găştii capitaliste de la Bruxelles.

Ce revoluţie? Ce democraţie? O minciună propagandistică sfruntată în serviciul puterilor economice şi politice occidentale!

Aici este zona ideologică unde trebuie să vă separaţi , să vă detaşaţi de antiromânism, măcar ca gest de onoare înaintea de terminarea unei vieţi trăite degeaba pentru voi şi cu folos pentru pentru străini şi slugile lor interne.

2009/06/09

Oligarhizarea postpucistă

În urma ultimelor experienţe sociale româneşti putem concluziona. Gaşca politică română a devenit un grup de indivizi care trăiesc autonom juridic. Nu poporul îi ţine pe ei în funcţii ci străinătatea şi ei înşişi pe baza sereleului politic format şi consolidat în urma loviturii de stat din 1989.

Odată formată baza materială şi financiară a oligarhiei politice nu mai există şanse de readucere la normalitate a vieţii cetăţeneşti. Se consolidează mecanismele acumulării materiale mecanismele deţinerii şi controlului politic şi nimeni nu mai intră şi nimeni nu mai iese. Un cetăţean cinstit fără nici un ban nu mai are acces la conducerea României. Eşti filtrat prin averea pe care o deţii prin pârgiile politico-juridice de care dispui şi nu mai rămâne nimic din grupul sau persoana care încearcă să acceadă la conducerea poporului român. Aceasta a fost baza oligarhizării politice postpuciste a României.

Această stare de separare a poporului de conducerea sa va fi folosită de străini ( Occident) pentru noi lovituri de stat poreclite revoluţii . Din această mascaradă imperiul occidental va ieşi nepătat pentru că el este ,,democratic,, şi vrea ,,ordine,, socială în România.

În această conjunctură Imperiul americano-european vrea la ,, conducerea Europei,, numai oameni incababili ca exmatriculata Elena Băşescu sau ca Adrian Severin care serveşte interesele antiromâneşti.

Borfăşimea politică română trăieşte cu iluzia că poporul român este prost. Poporul român nu este prost şi le-a transmis animalelor politicii că nu le vrea la conducerea României dar borfetele nu au înţeles prea seriosul mesaj al absenţei de la vot ci au înţeles că pot să se voteze pe ei înşişi în jurul cazanului cu ciolane eurate.
Are dreptate poporul român deocamdată. Le-a dat timp de gândire 19 ani. Probabil îi va mai lăsa câţiva ani ca să adune probe concludente şi imparabile. SUA ştie şi stă în spate. Mai vedem...