Postare prezentată

Enigmele Indiei * Vedele, Sistemul De Caste Si Sanscrita

2015/04/29

Conştiinţa patriotică postpucistă

Rămâne ceva neexplicat în România: cum este posibil ca o minoritatea română să aibă conștiință patriotică română în Ucraina și să nu aibă conștiință patriotică un popor în România?

Am două ipoteze:

1. Există patriotism în România dar propaganda imperialistă reușește să o acopere, să o ascundă.

2. Imperialiștii americani au reușit să distrugă spiritul românesc și avem în față ceea ce ei numesc populație adică un ansamblu de indivizi biologici, români zombificați.

Prima ipoteză s-ar putea verifica prin anihilarea propagandei imperialiste americane. După această operațiune s-ar putea discrimina mai bine starea spiritului românesc.

A doua ipoteză s-ar putea verifica printr-un experiment militar: înființarea armatei populare prin voluntariat. Înființarea armatei populare voluntare ar infirma ipoteza distrugerii conștiinței românești.

Atrag atenția tuturor că în prezent ne aflăm în plină ofensivă de distrugere a conștiinței patriotice. Degradarea conștiinței morale a atins cotele destabilizării sociale. Războiul neconvențional realizează efecte antiumane comparabile doar cu genocidul.

2015/04/27

Iresponsabilitate prezidenţială


 http://www.altermedia.info/romania/wp-content/uploads/sites/8/2015/03/Inainte-si-acum.jpg

“Iar acum vedem cu adevărat că atunci am făcut o alegere corectă, care ne asigură securitatea, într-un context internațional complicat și extrem de periculos. Cooperarea pe multiple planuri între București și Washington s-a accentuat și consolidat în ultimii 15 ani, lucru recunoscut și continuat de președinții și guvernele care s-au succedat de atunci la conducerea României. Ne-am asumat niște angajamente, care nu sunt nici ale mele, nici ale lui Traian Băsescu sau ale noului președinte, Klaus Iohannis. Sunt ale României, sunt în logica servirii intereselor României. Revin și spun: pentru toate există un cost. SUA și-au asumat lupta împotriva terorismului. Această luptă a avut și are niște costuri, umane și materiale. Costuri pe care le-am cunoscut și noi, în angajamentul nostru în Irak și Afganistan. Nu trebuia să ni le asumăm? Nu trebuia să respectăm regulile stabilite prin tratatele la care suntem parte?”, a spus Ion Iliescu.

Sursa:  http://www.ziuaveche.ro/

1. Putem vedea şi cu minciunat;

2. Alegere corectă faţă de cine?

3. Dacă securitatea se asigură atunci securitatea ce asigură?

4. Unde vede Iliescu context căci nu suntem în text?

5. Acum este conjunctură periculoasă dar când a distrus echilibrul României nu era o faptă periculoasă.

5. A trimis mercenari români pe banii noştri în ţara irakienilor şi în ţara afganilor pentru a reprima pe duşmanii americanilor şi de aceea ne-a băgat preşedenţia în costuri pentru care ei  preşedinţii nu răspund.
 

6. Preşedinţii şi-au asumat nişte angajamente care nu sunt ale lor dar nu au făcut referendum deşi pretind că au făcut democraţie în România după lovitura de stat.

7. Parcă în 1989 nu era vorba că ne va costa lovitura de stat antiromânească. Acum ne costă.

8. Unde aveam noi terorism de ne trebuia teroarea americană pe cap în România?

9. Noi nu suntem parte la nici un tratat şi în consecinţă nu ne asumăm noi nici o obligaţie şi nici nu trebuie să respectăm angajamentele impostorilor postpucişti . Preşedinţii să-şi trimită copii şi nepoţii la moarte pe fronturile americane să nu-i lase să se prăsească pe banii noştri în România.

Refacerea capitalismului

Refacerea economica a economiilor capitaliste? Pe ce baza si de unde incepe? Dezastrul total si din ce in ce mai pregnant, a inceput sa afecteze existential populatia lumii capitaliste. Nimeni nu mai are incredere in sistem...

Singurele grupuri, care inca mai cred in sistem sau inca mai au puterea sa zimbeasca la dezastrul progresiv dar sigur, la care sint supuse populatiile acestui lagar capitalist, sint fie cei cu probleme mentale din ospiciile de boli mentale, fie cei de pe Wall Street si industria financiara, rupti total de realitate, in rest, tristete, tacere si asteptare. O sa ma intrebati: asteptind ce? Pai, foarte simplu, sa vina rezolvarea de undeva, pentru ca acesti oameni au fost obisnuiti ca sistemul sa rezolve problemele lor sau sa creeze pirghii temporare sau permanente de rezolvare, luind de la altii si oferindu-le lor, prin intermediul imprumuturilor acordate in conditii de jupuire a tarilor in curs de dezvoltare, prin razboaie generate la comanda economica a marilor banci si prin minciuna si propaganda. Nu mai merge cu nici una din acestea, cel putin la nivelul la care mergea.

Avansaţi aici: http://www.alternativaromaniei.com/

Dispariţia banilor

Dispare cash-ul ! Cine este interesat sa se intimple asa ceva si de ce trebuie sa platim mai mult pentru a cumpara mai putin, dar cu carduri…. Bancile mari jewmericane se „alatura” razboiului impotriva cash-ului.


Rate This

Daca bancile americane, lupta la baioneta impotriva cash-ului de pe piata, este evident ca stiu de ce o fac si au avantaj in acest sens, un mare avantaj. Dar daca noi am cere sa se elimine dobinda sau sa devina atit cit este necesar pentru plata cheltuielilor acestor banci si un profit minor, ce s-ar intimpla? Am putea-o face? Pai, nu, pentru ca bancherii nu sint alesi prin vot, dar ei se aleg pentru a conduce economiile si destinul nostrum, al tuturor, iar in plus, ei sint invizibili… Daca am cere ca aceste banci, care lupta impotriva cash-ului, sa nu mai investeasca bani in mecanisme speculative pe piata financiara, pentru ca sint banii depusi de noi si nu dorim acest lucru, credeti ca ar interesa pe cineva? Ele au trecut prin “grija” guvernelor capitaliste, de la “bail out” la “bail in” si ne pot confisca economiile oricind doresc, daca nu le functioneaza “jocul”.

Continuaţi studiul aici: http://www.alternativaromaniei.com/

Se pregateste pulverizarea Romaniei


Published 26/04/2015 | By altermedia_ro

Se pregăteşte pulverizarea României. Citeşte şi dă mai departe!
Materialul care urmează circulă pe internet, nefiind semnat de o persoană sau asumat de un grup. Considerăm cele scris ca fiind conforme unei realități crude, așa că am decis să-l publicăm.
La ce ne folosește că suntem membrii UE? La nimic. Noi, poporul, nu numai că nu avem nimic de câștigat, dar mai suntem și prostiți în față de toți ăștia care nu știu altceva că, vezi, Doamne!, ei sunt democrați și ei trebuie să ne învețe pe noi ce este democrația. Ne-am săturat de „democrația“ lor!
Nu avem nevoie de UE să ne spună cum să ne conducem țara. Fie că este Băsescu, Ponta sau Iohannis tot aia e. Toți stau în poziția „ghiocel“ față de cei de afară. De ce nu au verticalitate? Păi ei, adică oamenii politici, sunt singurii care au de cîștigat din UE. Poate a venit timpul să ne luăm soartă în mîinile noastre și să nu-i mai lăsăm pe alții să hotărască pentru noi.
Cu cât suntem mai mulți, cu atît șansa că să fim băgați în seamă se ridică.
Aprofundare la: ro.altermedia.info

Imperiul roman de neam latin şi imperiul roman de neam get

    Împăratul roman Domiţian este asasinat la 18 septembrie 96, fiind victima unei conjuraţii de palat. Senatul îl declară duşman al poporului roman şi toată domnia lui este supusă damnatio memoriae – condamnarea memoriei. Pedeapsa care lovea orice persoană învinuită de ,,atentat la maiestatea poporului roman” avea drept consecinţă distrugerea statuilor damnatului respectiv, martelarea numelui de pe monumente şi inscripţii precum şi anularea tuturor actelor, în cazul unui împărat. Pentru geţii de la nordul Istrului această condamnare a împăratului roman a avut consecinţe covîrşitoare, pentru că s-au trezit peste noapte din aliaţi ai romanilor în duşmani care trebuiau pedepsiţi şi distruşi. Cu toate acestea istoricii noştri nu bolborosesc nimic despre acest smîrc urît mirositor şi otrăvitor al istoriei convenţionale.

Aprofundaţi aici: http://www.ariminia.ro/ro/imperiul-romano-get/

2015/04/26

Traiectul imperialist al zombificării

Nu poţi fi altceva decât eşti până nu te negi pe tine.

Ca să te negi pe tine trebuie să nu te suporţi; în cazul nostru să nu te suporţi ca dac.


Te negi ca dac afirmându-te ca roman. Abia după ce eşti roman atunci devii realmente mai  liber deoarece nu eşti legat de teritoriul strămoşesc. 

În libertatea vulnerabilă a romanităţii dobândite prin negare de sine poţi fi europenist bruxelez. Odată devenit europenist bruxelez nu mai eşti nici roman căci te-ai negat şi în această calitate. Eşti ceea ce propagandistul capitalistului vrea să facă din tine: un  proletar europoid, fiul ploii şi al cerului creştin european.

Totuşi ca fiu al ploii europeniste  bruxeleze încă nu eşti destul de liber căci nu eşti imperialist. Pentru a dobîndi calitatea absolută a fazei actuale a devenirii zombificante trebuie să te negi şi ca europenist bruxelez şi să devii cetăţean al imperiului american. Abia în această ipostază eşti autentic boschetar mondial. În această calitate te poţi deda la orice pentru că nu ai mamă, nu ai tată nici patrie adevărată.  Poţi avea mai multe sexe, mai multe cetăţenii, mai multe origini, mai multe limbi mai multe sensuri ale vieţii, mai multe valori supreme şi aşa mai departe. Eşti un ghem biologic, o sculă imperialistă folosibilă universal.

Zombificarea acţiunii politice

Dacă nu va disparea iluzia ajutorului american majoritatea celor preocupaţi de actualitatea românească se află în gargară. Cu această gargară încearcă impostorii culturii române să tâmpească poporul. Până la un timp românii făceau demonstraţii ca să intre şi ei în rândul ,,lumii bune,,. După aceea când capitaliştii postpucişti le-au trimis câteva gloanţe ,,democratice,,  în gură, cei care au rămas în viaţă nu au mai vrut democraţie ci s-au transfigurat în anticomunişti. Uneori mai făceau românii demonstraţii capitaliste aprobate frumos de primărie şi jucau pinguinu. Pinguinu nepinguinu până la urmă s-au săturat de pinguinat şi au trecut la cerşit. Metamorfoza revoluţionarului în vierme postpucist a fost condusă cu delicateţe de psihologii sociali ai Occidentului homălău.

În momentul de faţă românul nu numai că nu mai impune şi nu mai cere ceva statului său dar nu mai face nici măcar cerşetorie statului român. Românul a ajuns pe lângă sluga occidentalilor, să facă cerşetorie statelor străine europene şi americane, chiar împotriva statului său.  Democraţia capitalistă vrea să transforme cetăţeanul naţional în anonimul globtrotărist fără mamă fără tată fără patrie adevărată: Boschetarul mondial…

Suntem la un punct critic. De lătrături capitaliste la bulevard deschis  e plin de 20 de ani. Este tocmai ceea ce îşi doresc duşmanii românilor. Acest mod de acţiune are multiple avantaje pentru opresorii noştri:

1. În esenţă o manifestare publică este o cerere pe care stăpânii au grijă să o transforme în cerşetorie;

2. O manifestare este o acţiune pe care stâpânii opresori o transformă într-o luptă fizică cu paznicii burgheziei;

3. O manifestare publică uşurează activitatea poliţiei politice capitaliste accelerând identificarea actorilor. şamd.

Situaţia este deci mai complicată pentru oamenii serioşi. Este normal să fie aşa din moment ce capitaliştii deţin averea,puterea şi mijloacele de informare în masă. Românul actual este deprins să interpreteze prezentul prin prisma trecutului interbelic sau mai vechi. Puţine elemente de atunci mai sunt valabile acum şi numai cele principale poate. 

Actiunea se compune din operaţii şi operaţiile din mişcări şi tocmai în aceste componente situaţia actuală diferă de trecut. Nu sunt suficiente principiile. Capitaliştilor le convin de minune oamenii incremeniţi în principii şi fără nici o posibilitate de ajustare a lor prin norme şi reguli de acţiune  la viaţa actuală. Aşa se şi explică mortificarea tuturor grupurilor politice autentice de după 1989. Oameni au fost dar au fost zombificaţi de sculele capitaliste remunerate de escrocherimea economică. De exemplu ,,lupta anticomunistă,,  după 20 de ani de la căderea sistemului socialist internaţional şi naţional este o marotă moflăită de criminalii sociali ai burgheziei de orice provenienţă.

2015/04/24

Începutul atitudinii antirăzboi

Tot mai mulţi clujeni ies în stradă indignaţi de pregătirile de război ale NATO şi SUA, care pregătesc România ca teatru de război contra Federaţiei Ruse şi pe români ca şi carne de tun contra ruşilor ortodocşi.
În acest weekend, mai mulţi clujeni au ieşit în Piaţa Unirii şi au manifestat paşnic pentru pace şi împotriva războiului din Ucraina.Mai mult pe:

Sursa:  http://www.napocanews.ro/2015/04/clujenii-au-iesit-in-strada-pentru-pace-si-neutralitate-impotriva-razboiului-din-ucraina.html

2015/04/23

Acţiuni interzise şi soluţii antiimperiale

Internetul este intoxicat de agenţi ai propagandei prooccidentale. Românii au fost tembelizaţi într-o asemenea măsură că au ajuns să nu mai poată înţelege o frază elaborată în limba română.

Există câteva subiecte interzise de patrioții alogeni ai României.

Manipularea capitalistă antiromânească a ajuns așa de profundă încât românii mai degrabă ar merge să lupte pentru apărarea ucrainenilor împotriva rușilor decât pentru recuperarea și apărarea teritoriilor și populațiilor române deținute de ucraineni în mod abuziv.

De asemenea puterea propagandei capitaliste antiromâne este așa de mare încât mai bine îi omoară românii pe patrioții lor decât să lupte împotriva trădătorilor prooccidentali.

Pervertirea morală a românilor creștini este atât de mare încât s-ar duce la măcelăria războinică occidentală mai degrabă decât să îi trimită pe front pe țigani care trebuie să paraziteze și să se prăsească la adăpostul armatei române.

Chiar în aceste condiţii unice în istoria spiritului românesc se pot face cîteva acţiuni premergătoare eliminării alogenilor din ţara noastră:

1. Să declarăm că nu suntem parte a Uniunii Europene pe temeiul că nu am dat acceptul popular la această aderare ea fiind făcută abuziv fără referendum.

2. Să ne comportăm ca şi cum nu am fi membri ai uniunii bruxeleze;

a. Să nu respectăm normele uniunii bruxeleze
b. Să nu aplicăm nici o recomandare bruxeleză
c. Să iniţiem acţiuni favorabile nouă care contravin scopurilor uniunii bruxeleze
d. Să colaborăm cu oameni, instituţii şi state din afara uniunii bruxeleze.

3. Să declarăm că nu suntem membri ai alianţei criminale a Pactului Atlanticului de Nord pe acelaşi temei pe care suntem în afara uniunii bruxeleze.

4. Să ne comportăm ca şi cum nu suntem in în nici un pact militar.

a.Nu participăm la nici o acţiune favorabilă a pactului;
b. Acţionăm aşa cum trebuie ca să ne salvăm pe noi;
c. Să luăm legătura cu forţe militare independente de NATO;
d. Să încercăm alianţe sau cel puţin să fim neutri faţă de acţiunile celor două grupuri militare care se contrapun din nou pe teritoriul Europei bazîndu-se pe exterminarea popoarelor europene.


5. Dacă încearcă să ne reprime capitaliştii Occidentului atunci să cerem ajutorul duşmanilor lor.

2015/04/20

Argumente pentru autonomia Daciei


    Sursa: Vasile Zărnescu sociolog

    Imperiul Bizantin a căzut nu doar pentru că a căzut capitala, Constantinopolul, ci pentru că împăratul Dragases a fost ucis, deoarece capitala fusese asediată și, deci, turcii erau peste tot în Asia Mică. Dragases a cerut ajutorul papei de la Roma, care, la fel ca aproape toți ceilalți papi, a refuzat să-l ajute, pe considerentul că turcii constituie un dușman mai mic decît Ortodoxia!

    Pe de altă parte, înaintea lui Daniel Roxin, a fost eruditul preot profesor Dumitru Bălașa, care, înaintea lui Napoleon Săvescu, a scris cartea ”Basmul romanizării Daciei” și altele, iar înainte lui Dumitru Bălașa a fost Ion Miulescu, un inginer hotarnic mai deștept decît Alexandru Graur, care, în cartea ”Da Ksha”, a demonstrat insonsistența romanizării dacilor și a teoriei limbilor zise indo-europene. Iar înainte lui a fost Nicolae Densușianu, care nu poate fi numit KGB-ist. Chiar Eminescu spusese că în România „totul trebuie dacizat!” De ce o spusese? Tot KGB-ist a fost?!
    Latiniștii își imaginează, la fel ca psihologul Cristian Andrei - care declarase ritos că ”românii sunt un amestec de rase fiindcă toți migratorii au trecut peste noi” -, că romanii și migratorii care au trecut pe aici săreau din fuga calului direct pe femeile dace și așa ar fi ieșit poporul român”!
    Nu contează numărul castrelor și al legiunilor romane, ci contează că au fost inamici și au rămas inamici tot timpul, nu ca în filmele megalomane ale lui Sergiu Nicolaescu. ”Barbarii” care au desființat Imperiul Roman de Apus au fost de origine tracică, la fel ca marea majoritate a împăraților ”romani”, de după Traian. Și să-l numești pe împăratul Traian „Împăratul nostru” este o blasfemie căci, înseamnă, la fel, să fii tot prost și să nu vezi că a fost un hoț care a venit să-i jefuiască pe străbunicii lui, Traian fiind un trac din Spania!
    În sfîrșit, bomboana pe coliva latiniștilor a pus-o Michaell Ledwith, fost consilier al papei Ioan Paul al II-lea, care a susținut ferm că limba română este la baza limbii latine și nu invers! Și ăsta este KGB-ist?!

2015/04/17

Puterea capitalistă judecătorească


Puterea capitalistă este unitară. Latura judiciară a puterii capitaliste se exercită prin prin mecanisme de drept şi de stat mult mai flexibile astăzi decât altădată mai adecvate exploatării oamenilor. Unul dintre aceste mecanisme este pedepsirea celui care cere dreptate. 

Împotriva celui care vrea justiţie oligarhia capitalistă are următoarele pârghii juridice:
1.Încărcarea cu cheltuieli a celui care cere dreptate.
Pentru a putea împrăştia eforturile celui care justiţie, capitaliştii impun taxe crescânde pe actele judiciare astfel încât cel nedreptăţit să nu le poată plăti şi depăşi.
Pentru a nu fi tras la răspundere capitalistul care acţionează în defavoarea cetăţeanului. 
Cel ce vrea să combată un abuz capitalist prin lege, cetăţeanul cinstit este obligat să plătească cheltuieli ocazionate de proces supraîncărcate faţă de necesitatea procesului. De exemplu trebuie să folosească un onorariu foarte mare pentru avocat.
Experţii sunt scoşi în afara activităţii statale pentru a lucra particular. Deci statul este slăbit exact în zonele de activitate în care ar trebui să îl servească pe cetăţeanul cinstit. Aceasta este o dovadă că statul capitalist nu este un stat al oamenilor cinstiţi.
Tot pentru a nu fi traşi la răspundere capitaliştii stabilesc tarife foarte mari pentru experţi ca să nu nu poată fi plătite de către petent.

2. Complicarea procedurilor.

Sunt îngreunate condiţiile de admisibilitate a cererii de chemare în judecată.

Un cetăţean ce munceşte nu poate îndeplini condiţiile de admisibilitate ale cererii pentru că sunt complicate şi sub pretextul profesionalizării activităţii legiuitorii capitalişti le multiplică până la sabotaj.
Prin mulţimea regulilor şi prin dispunerea lor neştiinţifică şi nepractică capitaliştii caută să îl descurajeze pe petent.

3. Scurtarea programului de lucru cu publicul.

Prin organizarea antidemocratică a programului de activitate zilnică a instituţiilor juridice este împiedicat accesul la justiţie a părţii vătămate şi este urmărită protejarea prelungită a răufăcătorilor. Orarul instituţiilor este astfel făcut ca cetăţeanul prin în munca capitalistă nu mai ajunge să îi contacteze pe funcţionarii sistemului judecătoresc.
4. Parazitismul birocratic al capitalismului.
Deşi cheltuiesc sume enorme cu tehnica informatizării în fapt cantittate de hârtii pe care dublează evidenţa face ca munca funcţionarilor să devină o rutină. Fiecare funcţionar caută să scape de corvoada arhivistică şi să petreacă timpul într-un mod mai uşor de suportat.
De fapt scade calitatea actilui judecătoresc prin cantitatea dosarelor ce se adună.

5. Perfecţionarea infracţională în interiorul sistemului judecătoresc.

Esenţa partinică, de clasă a orânduirii capitaliste imprimă şi sistemului judecătoresc acest caracter de deposedare prin multiple metode judiciare de fraudare, înşelare şi furare. Activitatea judecătorească capitalistă ocazionează acumularea de experienţă periculoasă social în activitatea deposedare materială.
Există în sistemul capitalist judiciar o experienţă infracţională care depăşeşte pe departe experienţa amatoricească din afara sistemului.
6. Propaganda mincinoasă a dreptului capitalist.
Pe multiple căi se propagă diferite principii care sunt principii false ale dreptului capitalist: principiul separării puterilor capitaliste de stat, principiul statului de drept etc. În realitate aceste idei nu sunt principii pentru că în realitate statul capitalist acţionează unitar în diversitatea formelor sale de subjugare faţă de motivaţiile capitaliştilor.
De exemplu separarea puterilor capitaliste în stat nu este compusă din puterile legislativă, executivă şi judecativă ci se dispune în cele trei puteri susmenţionate pentru că trebuie salvgardată puterea unică a capitaliştilor asupra restului poporului în vederea exploatării pentru profit.
În general procesul judiciar capitalist se sfârşeşte prin sărăcirea petentului cinstit, abandonarea acţiunii judiciare, pedepsirea petentului pentru încercarea de a face dreptate.

7. Manevrarea personalului incompetent.

Capitaliştii au grijă ca şcolile de drept să fie din ce înce mai neştiinţifice. Aceasta produce ca efect creşterea cantităţii de licenţiaţi în drept care nu posedă cunoştinţele priceperile şi deprinderile profesionale.
Această masă de absolvenţi necalificaţi este însă foarte utilă pentru manipularea dosarelor. În caz de descoperire vinovaţii nu sunt pedepsiţi ci sunt pedepsiţi aceste slugi capitaliste. De exemplu o anchetă poate să nu fie bine făcută, o cauză să nu fie bine încadrată o sentinţă să fie greşit judecată. O slabă pregătire nu formează conştiinţă cetăţenească şi nici una profesională ceea ce se poate constata în modul iresponsabil în care este făcut lucrul judiciar.
Un efect al existenţei acestei mase de manevră este că în multe cazuri personalul judiciar nu acţionează ca părţi ale unei instituţii sociale utile cetăţenilor ci ca persoane particulare. De exemplu un funcţionar poate să îşi rezolve o problemă personală prin exercitarea funcţiei sale pentru a presa un cetăţean să sustragă un document de la dosar pentru a avantaja o parte din proces.

2015/04/10

În bătaia vântului alogen

În timp ce noi ne chinuim să trăim în ţara noastă de pe o zi pe alta, în timp ce alţi români cerşesc muncă cu ziua în ţările capitaliste occidentale străinii se înavuţesc în România. Ştiţi ce cred străinii şi ce explicaţie dau? Una singură: că neamul românesc este prost.
Când le spunem românilor că din punct de vedere uman noi nu am progresat cu nimic faţă de vremea marilor noştri domnitori românii zic că suntem răi şi duşmănoşi. 

Ar fi simplu de înţeles că din diverse puncte de vedere poporul român nu a progresat pentru că relaţiile dintre oameni acum sunt în bună parte aceleaşi ca acelea de acum 500 de ani.
Când îi aud pe câte unii că comuniştii i-au distrus pe români mi se face silă. Comuniştii nu au adus raiul pe Pământ dar nici nu i-au întors pe oameni la sălbăticia capitalistă sau feudală.
Fără să conştientizeze, mulţi români demoralizaţi de propaganda capitalistă şi de manipularea materială socială şi psihologică acceptă semiconştient că de vină pentru nenorocirea de circa 100 de ani au fost comuniştii. Până la urmă comuniştii au introdus un sistem social ireductibil la crima capitalistă organizată colectiv de către străini.
Pe de altă parte aici există două probleme: o problemă internă a neamului românesc şi o problemă externă  a românilor: problema agenturilor străine antiromâneşti.

Problema internă se poate rezolva fără intervenţia străinilor pentru că ea este finită şi controlabilă. 

Problema externă este însă o problemă periculoasă pentru că străinii nu vin să facă bine românilor. Aici este vorba de lupte între rase. Expansiunea altei rase peste noi este o cauză a unui posibil război aşa cum de altfel s-a şi întâmplat în fapt în devenirea milenară a poporului nostru. Amestecul de neamuri într-o ţară nu duce la nimic bun. 

Trebuie să ne aşteptăm la crima antiromânească ce se coace de 25 de ani şi care se împlineşte încet şi sigur.
Lipsa progresului românesc este evidentă şi din tipul relaţiilor externe ale poporului român: suntem la cheremul aceloraşi criminali ca şi acum 500 de ani: unii criminali din Occident şi unii criminali din Orient. Schimbarea nu constă decât în mijloacele materiale de luptă dar din punct de vedere uman ne aflăm în aceeaşi situaţie ca pe vremea lui Ştefan cel Mare şi a celorlalţi domni ai ţărilor române.
Faptul că se cenzurează informarea despre acapararea ţării de către străini este parte integrantă a războiului antiromânesc început cu lovitura de stat din 1989. Cine nu a conştientizat că suntem în război cu străinii este pierdut pentru cauza patriei. 

Un singur gând trebuie să ne ghideze: salvarea neamului românesc.Toate celelalte se vor aşeza natural după aceea.
Noi trebuie să ne schimbăm radical atitudinea faţă de toate problemele care ne parvin zilnic şi involuntar. 

O contracarare a dezinformării şi manipulării criminale trebuie să fie parte inevitabilă a conduitei noastre de zi cu zi.
Se prefigurează o altă manevră a alogenilor: împuţinarea românilor prin înrolarea în armata ce va fi decimată în războaie capitaliste antieuropene chiar pe teritoriul Europei. De aceea am şi pus întrebarea dacă alogenii din România vor fi încorporaţi pentru a fi măcelăriţi pentru îmbogăţirea capitaliştilor străini sub pretextul apărării ţării care îi găzduieşte

Am văzut că nici un legionar şi nici un creştin nu a răspuns la o asemenea întrebare ceea ce verifică ipoteza că multe din organizaţiile naţionaliste sunt grupuri organizate pentru blocarea autoapărării naţionale. 

Iată că noi nici nu ştim pe ce lume trăim
 deşi suntem în posesia celor mai bune mijloace de informare în masă din istorie.