2008/09/05

Noi revoluţionarii

O manifestare politică trebuie să respecte regulile impuse de stăpâni. Iată lecţia pe care ne-o dă Radu Soviani, postul de televiziune Realitatea şi Petre Roman.
O exigenţă aparte o aduce Roman este de a nu se spune că statul naţional român este în disoluţie. Bineînţeles o face în scopul ascunderii transferului atributelor statului român către statul supranaţional al Americii.

Deci noi revoluţionarii ar trebui să nu mai fim huligani, să nu ieşim neautorizaţi în stradă.
Noi revoluţionarii suntem cuminţi, nu spargem geamurile magazinelor socialiste, nu mergem grupaţi către sediul judeţean al Partidului Comunist Român. Nu scandăm, nu luptăm cu forţele de ordine.
Nu strigăm ,,Jos Ceauşescu,,. Nu ocupăm Piaţa Operei.
Noi revoluţionarii suntem cuminţi şi aşteptăm aprobare de la primărie pentru manifestaţie paşnică în cerc închis, pe stadioane, dacă se poate în câmp, pe teren viran, în afara localităţii, ascunşi de oameni, unde ne văd păsările cerului numai şi gângăniile.

Noi revoluţionarii suntem cuminţi, nu spunem nimănui nimic ci vorbim fiecare cu sine însuşi în monolog interior şi murim fericiţi că nu-i deranjăm pe boieri.
Noi revoluţionarii români nu dăm cu pietre ci ne împreunăm mâinile impotent a rugăciune, boşorogeşte.
Noi nu ocupăm Piaţa Palatului, nu aruncăm cu petarde, nu tragem în armată ca să provocăm împuşcarea celor ce nu se răscoală împotriva PCR. Noi revoluţionarii mondialişti nu îl prindem pe Ceauşescu şi nici pe Elena. Nu îl închidem pe preşedintele statului şi nu îl judecăm la colţul ascuns al unui oraş de provincie departe de ochii poporului.

Noi revoluţionarii capitalişti nu strigăm jos dictatura, nu riscăm să murim în luptă cu poliţia politică capitalistă.

Noi revoluţionarii nu intrăm în sediu guvernului, nu furăm banii, bijuteriile, obiectele preşedintelui şi nici tablourile.
Noi revoluţionarii capitalişti purtăm botniţă şi nu ne urcăm în balconul Operei din Timişoara şi nici în balconul Palatului Regal ca să nu ne împuşte nimeni în timpul revoluţiei elegant televizate. Noi revoluţionarii imperialismului occidental suntem sfinţi deoarece nu îi atacăm decât pe cei slabi şi neputiincioşi. De aceea noi suntem cetăţeni onorabili şi nu suntem arestaţi. Noi revoluţionarii capitalismului de cumetrie suntem de fapt revoluţionari cuminţi şi nonviolenţi.
Noi revoluţionarii imperiului american ştim. Numai proştii mor degeaba. Numai proştii muncesc degeaba. Numai proştii fac puşcărie degeaba. De aceea suntem trăitori. De aceea suntem nemuritori. De aceea suntem profitori. De aceea suntem farseuri. De aceea suntem impostori. Pentru că suntem ştiutori. Neştiutorii au murit degeaba. Noi dispreţuim moartea. Noi revoluţionarii furtului inteligent preţuim viaţa. Preţuim viaţa şi nu credem în balivernele lui Hristos privind viaţa de apoi. Predăm creştinismul pentru că este bun pentru conservarea hoiturilor. Practicăm profesional filozofia pentru că profesionalizarea filozofiei împiedică apariţia insurmontabilei şi obsedantei probleme a sensului şi valorii existenţei umane.

Noi revoluţionarii pucismului nu asasinăm nici pe preşedintele statului nici pe nevasta lui. Noi revoluţionarii ochilor la pândă şi ai mâinilor iuţi cunoaştem dinainte şi rezultatele şi efectele acţiunilor noastre căci suntem lucizi şi calculaţi. Noi nu ne vindem sufletul Eternităţii căci nu credem în veşnicie. Viaţa de vierme revoluţionar este mai presus de iluzia istoriei sau a veşniciei divine.
Noi revoluţionarii loviturilor de stat nu judecăm şi nu condamnăm ca să nu fim judecaţi şi condamnaţi.

Noi revoluţionarii maţului plin ştim să ne batem pe stadioane cu alţii ca noi pentru ca nemulţumiriele anticapitaliste să nu se perceapă. Pentru averea unui potentat noi revoluţionarii calificaţi în universităţi plătite cu bani furaţi suntem în stare să facem moarte de om dar nu vom comite niciodată odioasa crimă de a ne revolta pentru emanciparea poporului deoarece suntem politicieni de dreapta adică elitişti, fascişti, rasişti. O putem declara cu voce tare deoarece avem aprobare de la primărie. Lupta pentru popor ne pute dar nu ne put perversiunile sexuale, drogurile şi aurolacul acestea fiind simboluri ale democraţiei capitaliste.

Noi revoluţionarii pucismului occidental mergem să murim pentru 20.000 de euro în slujba afaceriştilor americani dar nu punem piciorul în pragul datoriei externe de 50 de miliarde de euro a României.
Noi revoluţionarii actuali am jurat să ne ignorăm strămoşii şi să le batjocorim amintirea în faţa stăpânilor străini căci mai presus de morţi sunt vii şi mai presus de vii suntem noi, noi scursura istoriei.
Trimiteți un comentariu