2014/08/07

Mecanismul basarabean al prostituării


Înfiltrarea prostituatelor în România capitalistă are diferite metode. Una dintre ele este legalizarea intrării prostituatelor pe teritoriul românesc.
Să luăm varianta Basarabiei care a fost adusă de capitaliști la limita sărăciei. O fată din Chișinău tâmpită de propaganda proxenetă a Occidentului cere mamei sale care și ea a fost prostituată câtă vreme a avut calități reproductive să îi dea procură la notar să se deplaseze în România conform legii însoțită mascat de un cetățean român care apare în calitate de tutore pentru fata minoră de 16 ani. Cetățeanul român funcționează doar ca paravan pentru tânăra prostituată basarabeancă minoră care se prezintă cu acte de elevă de liceu ca venind pentru studii.
Imediat ce prospătura ajunge în România se debarasează de cetățeanul român pentru a se pune la dispoziția clienților poftitori de cur tânăr. Dacă însoțitorul se prinde de șmecherie și o denunță la poliție prostiotuata câștigă teren deoarece poliția este un bun intermediar pentru emanciparea unei prostituate minore: invocă legea emancipării adolescentului și profită de actul notarial ilegal care oferă posibilitatea deplasării autonome a minorei pe teritoriu românesc fentându-l pe românul naiv care a vrut să o ajute.
Pentru o prostituată minoră timpul este un element prolific. Cu cât trece timpul cu atît câștigă teren social de prostituție: persoane din ce în ce mai diversificate persoane din ce în ce mai calificate în prostituție, persoane din ce în ce mai înstărite. Între cel ce vrea să combată prostituția și prostituata mionoră este o luptă contra cronometru. Începând de la notarul infractor și părintele proxenet și continuând cu cetățeanul român intermediar ca apoi să se consolideze cu protecția polițiștilor locali și sfîrșind la marii proxeneți tot lanțul capitalist al proxenetismului și prostituării se consolidează contra cronometru: înttre 16 și 18 ani minunata adolescență se transformă într-o exuberantă mașinărie sexualo-bănească capitalistă.
La această complexă activitate contribuie mai mulți factori organizați ai sistemului social capitalist. Pe de o parte sărăcirea populației Basarabiei, pe de alta momirea cu minciuna occidentală împreună cu manipularea bănească. Mecanismul prostituării este una din întruchipările economiei de piață. Este acea întruchipare în care organele sexuale devin mijloace de câștigare a banilor. Dacă organele sexuale nu satifac cererea sexuală adeptele capitalismului sexual suplinesc deficitul cu alte mădulare ale trupului.
Din punct de vedere social mecanismul capitalist al prostituării este unanim recunoscut și considerat ca fiind normal; satisface mai multe cereri. De aceea îi cade bine și părintelui și notarului și intermediarului și polițistului și proxenetului și popilor și consumatorului final. Toată lumea este fericită în cea mai bună dintre lumile posibile: lumea lui Dumnezeu.
Trimiteți un comentariu