2017/07/04

Distrugerea instinctelor-direcție capitalistă de distrugere rasială

Directive pentru slugoii oligarhiei
 imperialiste capitaliste

Dacă vreți să distrugeți Umanitatea și să vă asigurați 

temporar un loc pe planetă atunci anticipați crimele 

planificate de oligarhia capitalistă occidentală. 

Capitaliștii plătesc bine.

Pentru aceasta fiți atenți la metodele de degradare a speciei umane. Primul punct de atacare este sistemul biologic: atacarea sănătății, puterii și armoniei trupești. 

Vedeți ce puteți face ca să stricați sănătatea oamenilor, să  slăbiți puterea lor de acțiune și să provocați urâțirea corporală a oamenilor. Puteți să vă pregătiți profesional în crime specializate pe zona distrugerii trupești a omului. Aveți , pusela îndemână de capitaliști, toate mijlocele de acțiune: alimente intoxicate, medicamente falsificate, obiceiuri de viață sedentare denaturante și diferite metode de schilodire a corpurilor voastre și ale altora.



Al doilea palier de atacare a Umanității este sufletul.



Puteți ataca baza instinctuală a speciei prin perturbarea instinctului hrănirii. 

Fie tulburați instinctul hrănirii în sensul exagerării și în sensul diminuării creând fie bulimie fie anorexie. Ambele sunt convenabile pentru fascia capitalistă americană în special.

Atacați instinctul apărării.

Faceți-i pe oameni indiferenți la agresiunea fizică, chimică, biologică. Dacă le anihilați instinctul conservării al apărării ei vor fi victime foarte vulnerabile ale atacurilor diverse. Veți fi  disculpați  în caz de vătămare corporală sau moarte a victimei deoarece legile existente sunt pentru animale nu pentru oameni. Crima indirectă este o practică capitalistă obișnuită. Ați văzut vreun capitalist pedepsit pentru faptul că un om se sinucide din cauza lui?



Reproducerea trupească este al treilea instinct biologic al speciei umane pe care puteți să îl tulburați.

Această agresiune are ca rezultat un efect mult visat de către dușmanii Umanității reducerea nașterilor, mortalitatea crescută, reducerea populației și modificarea structurii genetice a speciei în vederea creării unei noi rase, rasă care poate servi mai bine trebuințele fasciei capitaliste imperiale. Acum există o varietate mare a acțiunilor posibile de distrugere a instinctului reproducerii și agenturile capitaliste vă dau tot concursul în acest război neconvențional. 

De exemplu:

1. Inhibarea conduitei sexuale. 

E foarte productivă la acei indivizi care au slăbiciuni ale conduitei reproductive.



2. Exacerbarea conduitei sexuale

Este bună pentru cei cu instictul reproductiv mai dezvoltat. Perturbarea trebuie să ducă la compromiterea reproducerii și a relațiilor sociale normal. Se practică de către proxeneții capitalismului și de către patronii bordelurilor televizate sau nu.



3. Pervertirea sexuală 

Pervertirea sexuală ca armă poate fi făcută pe două căi ambele puternic susținute de criminalii capitaliști.
În primul rând se pervertește actul reproductiv însuși care ajunnge deformat: sadism, masochism, exhibiționism, voaierism, fetișism. Toate acestea sunt plăcute stăpânului vostru și dacă le realizați veți fi răsplătiți.



4. În al doilea rând de mare folos pentru capitaliști este deformarea, denaturarea obiectului asupra căruia sau care satisface instinctul reproductiv. 

Pentru ca oamenii să nu facă copii ei trebuie să își îndrepte conduita reproductivă către entități inapte de reproducere.

De aceea capitaliștii au deschis o paletă largă de substituții ale partenerului reproductiv în felul următor:

a. Orientarea conduitei reproductive către parteneri inapți de reproducere din cadrul sexului opus. Ideea este să nu facă copii sau să nu îi facă sănătoși. Pentru atingerea unui asemenea scop reproducerea cu parteneri prea bătrâni sau bolnavi sau slabi sau foarte urâți este foarte plăcută urechilor și ochilor oligarhiei criminale a capitaliștilor.

b. Apoi un mod mai sigur de împiedicare a reproducerii este practicarea activității reproductive cu parteneri din același sex. 

În felul acesta în absența organului complementar sterilitatea biologică a relației este asigurată. Ca armă biologică este mult mai sigură decât conduita reproductivă cu parteneri bătrâni, prea tineri sau bolnavi. Întreaga conduită se încheie mortal pentru rasă sau specie între parteneri deviați sub aspectul reproducerii.



c. Mai profunda distrugere a conduitei reproductive se realizează dacă satisfacerea necesității în cauză se face de unul singur. Este aproape ideal pentru fascia capitalistă pentru că duce și la deteriorare psihică a individului cre o practică.

d. Dacă vreți să arătați stăpânilor voștri că sunteți adepții exterminării speciei umane atunci îndreptați-i pe oameni către parteneri lipsiți de viață. Necrofilia este pregătită deja în mediile civilizate occidentale dar numai pentru voi fraierii.



e. În denaturarea conduitei reproductive se poate merge mai departe prin ieșirea în afara speciei umane prin practicarea activității reproductive cu specii animale. Zoofilia are în panoplia capitalistă a armelor neconvenționale un loc important. Stăpânii voștri capitaliștii au studiouri și bordeluri pentru zoofili. Puteți să vă încadrați crima în această categorie. Scopul este constant același :oprirea reproducerii umane.



f. Ce plăcut ar fi ochilor și urechilor capitalistului dacă ați aplica instinctul reproducerii pe plante. Aceasta rămâne un proiect de viitor al criminalilor voștri. Mai trebuie lucrat. Dar nu vă descurajați, specialiștii oligarhiei lucrează la diversitate.


g. La capătul involuției sunt actele reproductive cu obiecte minerale cum ar fi pigmalionismul. Pigmalionii pot fi premiați de oligarhia capitalistă pentru radicalismul lor - vor face copii cu statuile.

Niciun comentariu: