Postare prezentată

Enigmele Indiei * Vedele, Sistemul De Caste Si Sanscrita

2007/12/23

1989-Imposibila revoluţie

Îmi pare rău de morţii degeaba.Trebuie să mergem însă mai departe deoarece cu morţi şi cu vii lumea nu stă pe loc ci merge.Unde? Veţi vedea.

Considerăm câteva condiţii fără de care nu este posibilă (nu zic reală) o revoluţie.Acum când martorii socialismului românesc s-au rărit ofensiva capitaliştilor devine de-a dreptul feroce transformând România în pivot geopolitic şi militar pentru expansiunea spre est, notamente spre Rusia.Este de prevăzut o manevră facilă politic şi anume denunţarea oficială de către statul român a pactului Ribentropp-Molotov.Manevra este logică şi legitimă naţional.Dar procesul nu se va opri la atât.Iar Romania devine măscăriciul puterilor politice şi militare estice şi vestice.

Problema internă însă este contrarevoluţia.

Schimbarea decembristă şi post decembristă nu a fost revoluţie.Oamenii necalificaţi vor admite balivernele propagandiştilor capitalişti români şi occidentali crezând că în 1989 în România a început o revoluţie care s-a consumat pe parcursul anilor ce au urmat.

Orice construct mental uman este relativ. Una este înţelegerea mea despre un obiect existent şi altceva este înţelegerea ta despre acelaşi obiect existent.Ceea ce pentru român este gunoi, pentru un indian poate fi mâncare şi poate invers.

Se pare că ţările mici cum este România nu pot face revoluţii.Revoluţia se pare că este atribut al popoarelor mari al popoarelor puternice.Rareori un popor mic face revoluţie.De aceea şi vrea imperiul american să dividă Europa în regiuni.Vor să le diminueze capacitatea de creaţie socială.Chiar dacă un popor mic ar face revoluţie, onoarea originalităţii ar fi pe loc stârpită de giganţi căci forţa dreptului va fi înlocuită cu dreptul forţei.

Niciun comentariu: