2008/03/02

Calificări capitaliste postpuciste

Scriu cu lehamite aceste rânduri.Ştiu că ştiţi în ce rahat capitalist trăiţi dar ştiu că nu vreţi să faceţi nimic pentru a ieşi din el.

Deficitul de forţă de muncă calificată este compensat de învăţământul ţiganizat al capitalismului românesc.Au fost înlocuite şcolile profesionale cu adunături de firmangii care papă banii oamenilor forţaţi să facă cursuri de calificare pentru ca firmangii serelişti să se acopere legalmente în faţa controalelor formale comandate statului slugoi român de către imperiul europeano-american.

Pentru a face o asemenea calificare te duci la nişte fâţe care stau pe scaune şi aşteaptă să scoţi banii şi să le dai.După ce le dai banii nu mai ai ce să cauţi pe acolo până nu expiră termenul de curs când vii să dai examenul ale cărui subiecte şi se prezintă dinainte pentru ca să nu se întâmple să nu poţi copia corect de pe hârtiile trase la copiator în timpul examenului. După câteva zile de la aşa-zisul examen îţi iei un certificat de calificare la termen de maximum şase luni cu antetul ministerelor muncii, învăţământului şi alte alea pe acolo ca să fie acoperiţi toţi paraziţii capitalismului român multilateral dezvoltat.

Nu ai ce face cu actul de absolvire deoarece tu nu ai învâţat nimic din următoarele motive:

1.Nu ţi se predă aproape nimic pentru că scopul esenţial este să-ţi vândă un certificat de calificare sau chiar mai multe;

2.Nu are cine să te înveţe (dacă încearcă să te înveţe) deoarece nu îţi predau profesioniştii ci amatorii, impostorii postpucişti care în cel mai bun caz învaţă şi ei odată cu tine.

3.Nu faci practică.Aduci o adeverinţă cum că, precum că, întrucât şi deoarece sau nu mai aduci nimic ci treci ca un figurant pe lângă diferite locuri de muncă şi când vine ziua examenului pregăteşti un mic ciubuc, o chetă, un chef ceva acolo şi gata.

4.Nu te angajează capitaliştii români deoarece ei se cunosc pe ei înşişi şi nu au încredere în produsele lor şi nu dau două parale pe ele.Banul vorbeşte.Deşi absolvent al cursului trebuie să începi muncă necalificată deoarece pur şi simplu nu ştii şi nu poţi face nimic.

Deci nu te angajează pentru că nu ai diplomă şi dacă ai diplomă nu te angajează pentru că nu ai pregătire profesională.E plină Romania de cârpaci diplomaţi care trebuie să lingă multe funduri ca să ajungă să supravieţuiască.La toate aceste mărşâvii capitaliste ţiganul şi românul răspund cu furturi, înşelătorii, fraude, prostituţii .

Şi imperiul american vegheză ca toată acestă operă de distrugere a României să continue pentru că nu îi convine un terorism de stat cum practică SUA în Irak de exemplu deoarece există premisele autodistrugerii prin spiritul de şobolan, de coteţar al românilor.

Urmează să public lista şcolilor profesionale române care practică comerţul capitalist cu cerificate de calificare.Trăim bine şi ar fi păcat să nu publicăm lista impostorilor din învăţământul capitalist român.
Trimiteți un comentariu