Postare prezentată

Mirrorless sau DSLR? Alegerea noastră - Cavaleria.ro

2008/05/27

Autoapărarea italiană

În ultimul timp tot felul de organizaţii obediente critică politica naţională a Italiei în privinţa imigranţilor.Am următoarea atitudine faţă de această situaţie.

1. Condamnarea italienilor pentru politica de autoapărare în faţa infractorilor este superfluă deoarece statul socialist nemaiexistănd, ci numai statul de drept, ordinea socială nu poate fi strâmbă.

2.Cer autorităţilor italiene să se abţină de la expulzări colective ca să nu dezintegreze organizaţiile de traficanţi de persoane, grupurile de tâlhari, colectivele de curve şi echipele de cerşetori care fac apologia bunăstării şi progresului capitalist prin milioanele de euro pe care la strecoară în Dacia.

3.Din contră cetăţenii nevinovaţi ai României să fie conduşi acasă în ţara lor căci capitaliştii români câştigă individual mai mult decât ei prin plata unor salarii şi pensii de 200 euro, diferenţa până la contravaloarea muncii însuşinduşi-o ca avere personală (cam 50 de mii de euro pe lună).

4.Interzicem categoric italienilor să elaboreze reguli juridice de autoapărare a naţiunii.Trebuie făcute legi nominale adaptate particularităţilor fiecărui individ infractor deoarece numai aşa se poate lucra eficient în justiţie chiar dacă durează un secol purificarea infracţională.

5.Trebuie condamnaţi liderii de opinie şi autorităţile române pentru faptele individuale sau colective săvârşite contra civilizaţiei italiene.Trebuie combătută cu putere orice trăire afectivă disgraţioasă vizavi de cerşetori, curve şi hoţi.

6.Problema romilor este europeană deoarece România a fost integrată cu tot cu populaţie în Uniunea suprastatală a Europei.Populaţia nomadă trebuie stabilizată pe un teritoriu în care ţigani să se autoconducă ,,iei dă iei, să moară mama,,.

Notă.

Cum poate pune ţigănimea în pericol pacea şi stabilitatea europeană?

Ei sunt o populaţie de circa 10 milioane în Europa şi nu sunt organizaţi politic sau militar.

Se pare că această ultimă idee ascunde mişcări anticapitaliste pentru o mai justă repartizare a venitului între cetăţenii Europei.
Trimiteți un comentariu