Postare prezentată

Supernatural Series Mystic Motives

2008/05/30

IRSCA

Tanti Irsca ghifted educheişăn sunteţi preocupată de impasul educaţiei române?

De când promovaţi şi sprijiniţi persoanele cu aptitudini superioare, câţi oameni capabili să rezolve problemele de mare complexitate ale poporului român aţi promovat şi sprijinit? Unde sunt supradotaţii naţiei noastre ca să aprobăm formarea altor supradotaţi?

Impasul este evident.În ce loc se găsea învăţământul român în anii socialismului?Oare profesioniştii României erau căpşunari când au făcut hidrocentralele, centrala atomoelectrică, Casa Poporului? Profesorii şi savanţii români care îi luminează pe occidentali în universităţile lor sunt căpşunari?

Mobilitatea forţei de muncă în este interesul Uniunii Europene şi nu în interesul României. Mobilitatea este o mască sub care se ascunde internaţionalizarea poporului român în vederea integrării în imperiul capitalist.

Contestaţia este îndreptăţită dar actuala educaţie este produsul sistemului social capitalist care subordonează educaţia şi instrucţia scopului fundamental al al economiei de piaţă: obţinerea de cât mai mult profit.În favoarea cui? A celor puţini şi abili în a deposeda. Iată-vă creştinismul!

Piaţa muncii este subordonată scopului fundamental al economiei capitaliste şi printr-un raport de cauzalitate învăţământul trebuie să producă la fel ca şi cultura, produse necesare sporirii averii bogaţilor deci oameni şi profesii cu funţia de mijloace.Arătaţi-mi ce profesie practicată cinstit îţi asigură banii de o casă în Bucureşti pentru aţi întemeia o familie în bune condiţii materiale.

Uniunea Europeană nu dă dreptul guvernanţilor români să guverneze în interesul poporului român aşa că este normal ca să nu răspundă nimeni pentru faptele sale de guvernare. Pentru impasul în care este învăţământul românesc să răspundă UE şi SUA.Dar ei nu răspund nici pentru crimele săvărşite contra Umanităţii darmite pentru cele împotriva poporului român.

Pentru ce vă trebuie descentralizarea învăţământului?Pentru o mai bună educaţie sau pentru o mai bună aplicare a planului de regionalizare a României sau Europei?

Într-adevăr educaţia unui popor este şansa dezvoltării Uniunii Europene a oligarhilor.

Vă este frică că vă scapă situaţia de sub control. Depinde de pe ce poziţie priveşti şi cine profită de pe urma degenerării. Bineînţeles în spirit imperialist se poate afirma că educaţia este o problemă internaţională adică... trebuie educate popoarele nu persoanele.

Mai aveţi puţin şi veţi implora condamnarea guvernanţilor români de către NATO.

Niciun comentariu: