2009/04/18

Idealul curviei creştine

Există acum în România o categorie umană dependentă de pârghiile puterilor occidentale adică de fondurile băneşti ale unor instituţii străine. În virtutea acestei susţineri acesti intelectuali trebuie să facă politica impusă de Occident. Partea proastă este că plăteşte şi poporul român pentru a i se educa tineretul. Plăteşte degeaba că tineretul este făcut adunătură de maimuţe prooccidentale de către aceşti intellectuali dedicaţi servilismului. În această categorie îi găsim pe unii intelectuali cum ar fi profesorii.Ei au o directă influenţă asupra studenţilor şi elevilor chiar şi asupra preşcolarilor.

Pare că spun banalităţi că doar toată lumea ştie că tineretul român este pervertit de harnicii agenţi ai educaţiei mondialiste. Este o banalitate consimţită de poporul român pentru că în schimb i se oferă cacialmale televizate pe post de cultură, alimente cancericene pe post de hrană, apă infectă şi toxică pe post apă potabilă organe sexuale de cauciuc şi alte bunătăţi capitaliste.

Acţiunea organizată de distrugere a idealului educaţional român merge până acolo încât un profesor de universitate nu mai are nici curajul să predea tema idealului educaţional de frica represiunii politico-ideologice care ia forma şantajului indirect. Nu numai idealul educaţional nu îl mai predă la cursul de pedagogie ci nu mai predă nici principiile pedagogice ploconindu-se în faţa ideii că învăţăcelul se dezvoltă singur. Adică îl dezvoltă ţigănimea de la televiziuni, ţigănimea care cerşeşte, filmele porno şi filmele criminale americane.

Adică voi cetăţenii români îi plătiţi pe aceşti paraziţi pentru a vă lăsa copii de izbelişte sau a-i educa în spiritul parazitismului, curviei şi hoţiei. Biserica creştină este biserică capitalistă funcţionând pe principiul servirii celui bogat şi puternic. Bisericile creştine protestante sunt slabe şi chiar persecutate.

Dacă sunt creştini cei care deţin televiziunile de ce lucrează în zi de paşti? Pentru că vor avere! Averea este baza creştinismului actual. Dacă nu ai avere eşti dispreţuit de orice creştin pentru că eşti prost. Studenţii creştini trag chiulul de rup şi înainte şi după paşti pentru că nu vor să înveţe ci să cumpere diplome ca să mănânce un ban nemuncit adică un ban creştinesc.

Iată de ce profesorii de pedagogie nu mai au curajul să prezinte astăzi un ideal educaţional.

Niciun comentariu: