Postare prezentată

Mirrorless sau DSLR? Alegerea noastră - Cavaleria.ro

2009/04/21

Republica Burdihan

Politica bucureşteană de concentrare a puterii şi averii pe şandramaua dâmboviţeană a început pe vremea turcilor şi a continuat şi în vremea monarhiei şi în vremea socialismului. Partidul Comunist Român şi-a dat seama de această tendinţă şi a instituit principiul dezvoltării proporţionale a forţelor de producţie pe teritoriul României. A instituit chiar interdicţia de a te stabili în capitală fără justificare de prin anul 1980.

Dezvoltarea mostruoasă a oraşului Bucureşti faţă de oraşele României începuse a fi stopată. Totuşi încă din vremea socialismului se trăia cel mai bine în Bucureşti. De aceea foarte mulţi oameni au migrat la Bucureşti.

Concentrarea puterii şi averii la Bucureşti a continuat şi după lovitura de stat din 1989. De data aceasta nu mai exista nci un principiu legat de popor ci numai legat de principiul capitalist al profitului când Românmia a devenit obiect la jafului capitaliştilor naţionali şi internaţionali.

Consecinţa actuală români este că aşa-zisa capitală a României vă mănâncă banii cu care este întreţinut poporul bucureştean şi hoţii de pe Dâmboviţa. Şti voi români că guvernanţii au luat mită de vreo şapte milione de euro pentru a cumpăra pe banii voştri nişte elicoptere inutile englezeşti şi că au plătit americanilor opt sute de milioane de euro pentru una sută de metri de autostradă? Ştiţi că acum vor să vă bage mâna în buzunar şi să vă deposedeze de puţinele venituri pe care le aveţi obligându-vă să plătiţi asigurare pe locuinţă pe lângă impozitul nedrept pe care vi-l iau pe coteţ? Ştiţi că vă vor deposeda de 700 de euro ca să vă renovaţi forţat locuinţa sub numele de îmbunătăţire termică tocmai acum când clima se încălzeşte?

Poporul bucureştean, ţine locul poporului român pentru că de bucureşteni le este frică guvernanţilor şi nu de voi cei 70 la sută din populaţia României. Dacă poporul bucureştean are maţul plin, are coteţ şi parteneri sexuali el constituie o garanţie a deţinerii puterii în România. Aceasta se întâmplă pentru că dacă voi populaţia României vreţi să cereţi ceva capitalei, burdihanul plin al Bucureştiului se interpune între voi şi guvernanţi ca o garanţie că poporul trăieşte bine.

Televiziunile de pe gârla Dâmboviţa trăind din plin această psihoză a monopolului cultural românesc
îşi închipuie că formează conştiinţă de cetăţean cu tembelismele lor de şatră dâmboviţeană. La fel fac şi radiourile şi presa scrisă. Republica Capitalistă Bucureşti. Republica Capitalistă România se va reduce la Republica Gârleană Dâmboviţa.

Iată şi explicaţia serioasă pentru dispreţul basarabenilor faţă de România mare. Cu cine şi pentru ce să se unească? Au destulă sărăcie ei acolo. Nu mai au nevoie de cea a României mari. E trist dar adevărat: burdihanul Bucureştiului este mai important decât România Mare. Aceasta este o axiomă peste care naţionaliştii adevăraţi nu vor putea trece fără să înfrunte aşa-zisa capitală a românilor.
Trimiteți un comentariu