Postare prezentată

Celălalt mare popor din Dacia - Subiect tabu al istoriei noastre!

2010/05/20

Peste tot în lume

Doctrina capitalistă a degenerării umane şi-a diversificat procedeele prescriind forme de degradare tot mai diversificate şi insesizabile de către omul tânăr sau de către mogâldan. Adeseori pe nesimţite pătrund în viaţa noastră cele mai groteşti aspecte ale vieţi premeditat introduse de ideologii îndobitocirii. Ele apar ca nevinovate iniţiative de modă, ca moduri revoluţionare sau moderne de comportament, în orice caz ca spectaculoase manifestări de productivitate capitalistă. În spatele lor se ascund gunoaiele existenţiale, nimicurile unei vieţi mizere şi fără sens. Pseudointelectualii se umflă în penele lor de lingăi aşteptând ciolanul femeist şi salivând căineşte la coada capitalistului. Societatea postsocialistă apare ca o caricatură, ca o pereche de opinci adidasiste care put mogâldăneşte la colţul străzii pline de boschetari capitalişti.

Societatea capitalistă română realizeză progresuri şi succesuri pe mai multe planuri: descalificarea limbii române prin ignorarea vocabularului său, prin neologisme care îi fidbecuiesc pe propagandiştii occidentali ai tâmpirii populare. Agramatismul succesurilor capitaliste prin frazare incompletă şi prin exprimarea în presupoziţii complice la crimă precum şi prin presupusul limbaj de specialişti care în realitate este concretizarea limbii infracţionale a criminalilor dotaţi cu diplome universitare sunt modalităţi lingvistice de luptă anticulturală şi antiromânească.
În această conjunctură a îndobitocirii facultatiste capitaliştii prostirii naţionale oferă un învăţământ de cerşetori şi prostituate şi deschide perspectiva zombică a exterminării românimii.
În acest timp dobitocimea română se organizează în proteste capitaliste pseudo-democratice în care revolta se transformă capitalist în circ proimperial.

Guvernanţii-marionetă joacă ţonţoroiul în faţa americanilor pentru a-şi salva hoiturile şi progeniturile. Slugarnicii telelvizionişti merg la manifestaţii pentru a ţine la curent poliţia politică capitalistă cu noile tendinţe subversive anticapitaliste. Circarii sindicatelor capitaliste joacă bărbunca pe banii prostimii iar prostimea se întoarce încolonată de la manifestaţia şi protestul organizat cu aprobare de primăria hoţilor.

Doctrinarii capitalişti sunt plătiţi din sacul cu bani furaţi ai bancherilor occidentali să tâmpească lumea. Tinerii capabili sunt sustraşi poporului român şi subjugaţi activităţii antiromâneşti occidentale după ce au fost crescuţi şi instruiţi pe banii prostitului popor român. Dacă tot lucrează corpul profesoral al României subjugate pentru oligarhia occidentală atunci un lucru bun ar fi să-şi plătească toţi studenţii studiile integral pentru a sluji în mod cinstit şi pe buzunarul lor Occidentul. De altfel profesorii nici nu îi mai pregătesc pe tineri pentru că bine ştiu că muncesc degeaba în calitate de slugi prooocidentale. Se pare că au dreptate profesorii. Dacă prostituţia culturală este propagată oficial şi în dispreţul naţiunii atunci de ce să se mai chinuiască. Salariile profesorilor sunt mici şi ale lichelelor din propaganda radio-televizată sunt mari tocmai pentru a contracara acţiunea educativ-constructivă a pedagogilor naţionali. Cumpărarea şi fraudarea examenelor sunt încurajate de capitalişti tocmai pentru a anihila orice efort educativ pentru colectivitatea română. Finalul va fi o dezorganizarea generală a statului naţional român în aşa fel încât să poată stabilii imperialii americani ordinea râvnită de ei. Până atunci nişte biologi se mai ocupă de îmbolnăvirea populaţiei şi exterminarea generaţiilor mai vechi ce le stau în calea distrugerii României.

Una din regulile tacite, subînţelese ale oricărei activităţi ideologice capitaliste este să nu îl ataci pe puternicul zilei. Puternicul militar al zilelor noastre este americanul. Dar chiar şi acesta este scuzat şi apărat de lingăii propagandei române proocidentale prin afirmarea unei presupuse stăpânirii evreieşti a Americii. Această manevră a propagandiştilor, ideologilor şi doctrinarilor mondialişti proamericani este şubredă prin aceea că nu o pot dovedi ca valoare de adevăr.

Pentru a scăpa de acuzaţiile de crimă propagandiştii capitalişti se folosesc de rezultatele distrugerii antinaţionale realizate de imperialismul occidental în diferite locuri din lume folosind sintagma prostitoare de analfabeţi, de agramaţi şi de semidocţi: aşa este peste tot în lume. Prin aceasta manipulanţii şi speculanţii criminali ai capitalismului occidental postulează antinaturalul, antisocialul şi antiumanul ca normalitate încercând un ultim asalt asupra gândiri şubrezite a cetăţeanului român.

Noi confirmăm: da aşa este peste tot în lume. Şi acum detaliem. Peste tot în lume capitaliştii prostesc, sărăcesc, exploatează, îmbolnăvesc şi omoară oameni în numele unei fiinţe extraumane care există în mintea lor de oameni ,,superiori,,. Nu i-au lăsat pe rasiştii celui de al doilea război mondial să purifice specia umană ca să o purifice ei pe căile crimei mascate de acum. Adică peste tot în lume ei au ajuns la aceeaşi concluzie la care ajunseseră rasiştii la începutul secolului XX. Întru adevăr peste tot în lume şi mai mult de atât, în toate timpurile au fost omorâţi oamenii slabi de către cei puternici, cei săraci de către cei bogaţi, cei cinstiţi de către cei vicleni. De aceea a murit Hristos şi nu mai vrea să învie niciodată. El refuză lumea lui Iehova. Refuză creaţia lui căci ea se ridică împotriva creatorului. De aceea îşi omoară femeile române copii pentru că ştiu că de li s-ar mai oferi binefacerea unei vieţi atunci ar refuza-o prin sinucidere şi cu supremă demnitate antidumnezeiască.

Niciun comentariu: