Postare prezentată

Enigmele Indiei * Vedele, Sistemul De Caste Si Sanscrita

2016/01/12

Crime împotriva umanității

Noakes a spus despre GcMAF: „Este o proteină umană fabricată în mod natural în organismul oamenilor sănătoşi. Are efect doar în 50 de boli şi la circa 60% din populaţie, un rezultat mult mai bun decât în cazul medicamentelor farmaceutice, despre care nu trebuie să uităm că sunt pe locul patru în topul cauzelor de mortalitate” (după cum o recunoaşte chiar FDA, Administraţia Americană pentru Alimente şi Medicamente pe website-ul său).

Despre autorităţile britanice din domeniul sănătăţii, directorul Immuno Biotech a mai afirmat: „Nu au aprobat niciodată un medicament care să nu aibă efecte secundare. Aşa că al nostru ar fi o premieră. Ei blochează accesul publicului la ştiinţa modernă şi protejează vechile monopoluri de miliarde de dolari ale companiilor farmaceutice, care îi finanţează. Sute şi mii de vieţi ar fi  salvate dacă ei nu ar exista. Agenţia Britanică de Reglementare pentru Medicamente şi Produse de Sănătate (MHRA) reprezintă puterea şi controlul absolute. Nici măcar nu le permit oamenilor să primească câteva miliardimi de gram de GcMAF, care este de fapt propria noastră proteină, fabricată chiar de corpul nostru. Practic, ei vor să pună licenţă nu pe un medicament, ci pe o parte a corpului uman”.
Sursa: http://www.activenews.ro/externe/SUA-Doctorul-care-sustinea-ca-vaccinurile-provoaca-autismul-si-inca-cinci-medici-asociati-cu-cercetarile-sale-au-murit.-In-aceeasi-luna-123636

Niciun comentariu: