2016/01/24

Crime italiene

Avem 4 milioane de români rătăcitori prin lume. Deveniţi, cei mai mulţi dintre ei, sclavi pe plantaţiile altora, în șantierele altora și în casele altora. Avem 4 milioane de români care trudesc pentru bunăstarea altor naţii, pentru că în ţara lor niciun politician nu a fost vreodată preocupat să oprească migraţia economică. Să găsească soluţii pentru crearea de noi locuri de muncă, să acorde facilităţi angajatorilor, să atragă noi investitori, să ridice agricultura din ţărână și să oprească exodul forţei de muncă.
Suntem o naţie amputată cu 4 milioane de români. Un număr aproape egal cu cel al salariaților ce muncesc astăzi în România. Un număr aproape egal și cu cel a imigranţilor sirieni care și-au părăsit ţara, fugind din calea războiului. La noi n-a fost niciun război! Cel puţin, nu unul de care să știm. Nu unul în care să putem lupta, apărându-ne!

Aprofundați aici:

Sursa:http://www.activenews.ro/stiri-diaspora/Suntem-o-natie-amputata-cu-4-milioane-de-suflete.-Romanii-plecati-pentru-o-viata-mai-buna-ajung-SCLAVI-in-strainatate-pentru-2-euro-pe-ora-123948

Niciun comentariu: