Postare prezentată

Enigmele Indiei * Vedele, Sistemul De Caste Si Sanscrita

2009/06/22

Antiromânism pacepat

Imperialiştii occidentali împrumută 20 miliarde euro românilor cu dobândă. Românii nu pun mâna pe bani direct ci prin intermediul Băncii Naţionale conduse de Isărescu.Isărescu dă banii băncilor străine şi băncile străine vă dau banii vouă celor care nu aveţi case cerându-vă dobândă pe banii pe care tot voi i-aţi împrumutat cu dobândă de la capitaliştii internaţionali cu sediul în SUA. După ce Ceauşescu a lăsat poporul român fără datorie externă capitaliştii au îndatorat-o în 20 de ani cu 100 de miliarde de euro după ce le-a distrus economia românească pentru a nu mai putea achita datoria.
Mulţumiţi-le americanilor pentru că v-au făcut sclavii lor pe viaţă.
Generalul Pacepa este preamărit pentru trădarea României şi protejat de statul american.
Necolaiciuc este de asemenea protejat de americani după ce a devalizat CFR.
Dinu Patriciu dă din banii românilor 100.000 de mii de euro pe an pentru studenţii români de capacitate care vor studia în străinătate în vederea slujirii duşmanilor României deposedând România de intelectualii de care are nevoie.
Salvarea economiei româneşti este în exploatarea canadiană a rezervelor de aur din Roşia Montană pentru 4 miliarde de euro pe an! Aceasta este ultimul răcnet al propagandei neocolonialismului antiromânesc.
În aceste condiţii desigur poporul român ridică în slăvi indivizi taraţi şi face vedete din lesbiene, perverse sexuale, prostituate şi vedete porno.
Mai nou ministerul învăţământului vrea să scoată din liceu logica şi economia politică pentru a transforma liceul în fabrică de zombii.
Pe tineri i-au prostit cu aşa-zisele facultăţi capitaliste din care ieşi muncitor necalificat.
I-a minţit până acum cu promisiunea economiei de piaţă şi cu munca în străinătate. Popii contribuie la prostirea poporului prin amăgirea pensionarillor iar ministeriul sănătăţii are grijă să-i trimită la moarte.
Români voi nu vedeţi că suntem în război?

Niciun comentariu: