Postare prezentată

Celălalt mare popor din Dacia - Subiect tabu al istoriei noastre!

2009/06/09

Oligarhizarea postpucistă

În urma ultimelor experienţe sociale româneşti putem concluziona. Gaşca politică română a devenit un grup de indivizi care trăiesc autonom juridic. Nu poporul îi ţine pe ei în funcţii ci străinătatea şi ei înşişi pe baza sereleului politic format şi consolidat în urma loviturii de stat din 1989.

Odată formată baza materială şi financiară a oligarhiei politice nu mai există şanse de readucere la normalitate a vieţii cetăţeneşti. Se consolidează mecanismele acumulării materiale mecanismele deţinerii şi controlului politic şi nimeni nu mai intră şi nimeni nu mai iese. Un cetăţean cinstit fără nici un ban nu mai are acces la conducerea României. Eşti filtrat prin averea pe care o deţii prin pârgiile politico-juridice de care dispui şi nu mai rămâne nimic din grupul sau persoana care încearcă să acceadă la conducerea poporului român. Aceasta a fost baza oligarhizării politice postpuciste a României.

Această stare de separare a poporului de conducerea sa va fi folosită de străini ( Occident) pentru noi lovituri de stat poreclite revoluţii . Din această mascaradă imperiul occidental va ieşi nepătat pentru că el este ,,democratic,, şi vrea ,,ordine,, socială în România.

În această conjunctură Imperiul americano-european vrea la ,, conducerea Europei,, numai oameni incababili ca exmatriculata Elena Băşescu sau ca Adrian Severin care serveşte interesele antiromâneşti.

Borfăşimea politică română trăieşte cu iluzia că poporul român este prost. Poporul român nu este prost şi le-a transmis animalelor politicii că nu le vrea la conducerea României dar borfetele nu au înţeles prea seriosul mesaj al absenţei de la vot ci au înţeles că pot să se voteze pe ei înşişi în jurul cazanului cu ciolane eurate.
Are dreptate poporul român deocamdată. Le-a dat timp de gândire 19 ani. Probabil îi va mai lăsa câţiva ani ca să adune probe concludente şi imparabile. SUA ştie şi stă în spate. Mai vedem...

Niciun comentariu: