Postare prezentată

Celălalt mare popor din Dacia - Subiect tabu al istoriei noastre!

2009/06/22

Revoluţionarii din 1989

Eu cred că în 1989 au fost şi revoluţionari.

Revoluţionarii însă au fost sufocaţi de pucişti. Revoluţionarii au murit sau au trăit denaturaţi dacă au scăpat de represiune puciştilor.

Revoluţionarii reali din 1989 au fost reprimaţi cu brutalitate inconştientă pentru ca alt strat social să se ridice deasupra: capitaliştii ascunşi sub masca de comunişti. Aceştia furaseră bine în timpul socialismului şi voiau să se bucure acum ,,creştineşte,, de pradă.

Voi revoluţionarii reali aţi fost puţini pe lângă ei care au luat legătură cu hoţii occidentali şi şi-au consolidat averile şi puterile în paguba poporului român.

Revoluţionarii au uitat însă că viaţa individului uman este efemeră. Au uitat că se îmbătrâneşte se slăbeşte şi se moare.

Şi au mai păţit ceva revoluţionarii adevăraţi: au uitat că mintea omenească este slabă şi fără să şi dea seama au muşcat momeala ideologică occidentală. Atunci au fost pierduţi.

Occidentului ia convenit ca o acţiune revoluţionară să îmbrace forma ordinară a unei acţiuni stradale. I-a convenit Occidentului această degenerare a unei revoluţii pentru că le era ceva familiar, ceva cunoscut şi manevrabil aşa cum acum le-ar conveni de minune nişte acţiuni dure pentru că au aplicat eticheta de terorist tuturor celor care se revoltă practic împotriva diminaţiei oligarhiei occidentale. aceste forme vizibile teatrale palpabile le convine că le intră exact în mână. Au specialişti în lovituri de stat. Au specialişti în războaie neconvenţionale.

Voi contestatarii loviturii de stat aţi fost un simplu exerciţiu de rutină cu acţiunea voastră care a fost integrată imediat de agenturile occidentale în lupta antiromânească. aţi muşcat momeala pavloviană. Ştiau că vă curg balele după căteva bunuri materiale de producţie occidentală, căteva spectacole violente, căteva imagini llibidinoase şi veţi uita imediat esenţa umană şi identitatea naţională. Unul din exemplarele ,,revoluţiei,, este impostorul Marian Munteanu care face creştineşte trafic de arme sub momeală occidentală. Unde este idealul fericirii umane unde este interesul naţional? Capitaliştii v-au avut. Îmi pare rău dar trebuie să vă spun aceste adevăruri pentru ca lumea să nu trăiască cu iluzia inoculată de ideologii imperialismului occidental: că voi românii vă conduceţi singuri.

Nu tătucă vă conduce America prin intermediul găştii capitaliste de la Bruxelles.

Ce revoluţie? Ce democraţie? O minciună propagandistică sfruntată în serviciul puterilor economice şi politice occidentale!

Aici este zona ideologică unde trebuie să vă separaţi , să vă detaşaţi de antiromânism, măcar ca gest de onoare înaintea de terminarea unei vieţi trăite degeaba pentru voi şi cu folos pentru pentru străini şi slugile lor interne.

Niciun comentariu: