Postare prezentată

The First Sanskrit Lesson- Mastery of Sound

2012/02/11

Faza războiului civil


Mişcarea naţionalistă română este fărâmiţată de agenturile străine prin mijlocirea poliţiei politice înfiltrate ,, democratic,, în organizaţii, . De aceea trebuie să fie vigilenţi patrioţii români să nu permită pătrunderea impostorilor  între ei. Avertismentul a fost dat de mult timp.  Cultivarea dezbinării între români face parte din propaganda şi acţiunea anticomunistă şi antinaţionalistă făcută de Occident.

 

Un pericol mare pentru puterea imperială occidentală este reconstrucţia conştiinţei naţionale române. De aceea agenturile de propagandă occidentală antiromânească au asmuţit câinii mijloacelor de propagandă în masă  precum presa scrisă servilă, radiourile aservite, televiziunile slugarisite şi grupurile plătite pe internet să dezinformeze poporul, să saboteze activitatea educaţională a sistemului de învăţământ şi să destructureze conştiinţa de neam a românilor. În 20 de ani de crimă capitalistă poporul român a fost adus la stadiul de populaţie din acela de popor. Occidentul în frunte cu America de Nord duce o continuă luptă de descompunere a neamului românesc visând la o viitoare victimă  ,,iugoslavă” adică o nouă victorie a ,,democraţiei” americane.

 

            Precum v-am prescris în secţiunea acţională din acest sait  o acţiune imediată este oprirea cumpărării serviciilor şi produselor occidentale de către fiecare cetăţean român încât să nu mai fie profitabil pentru colonişti să stea în România. Poporul român poate să îşi reconstruiască sistemul economic prin activitate  proprie.

 

            Minorităţile etnice din România sunt instigate de propagandiştii Occidentului împotriva poporului român în speranţa unui război civil. Ţiganii nu au capacitate de autoconducere. Ungurii sunt închişi în mijlocul României. Celelalte minorităţi nu au nevoie să se contrapună poporului român. Nu prea se realizează condiţiile războiului civil visat de criminalii occidentali. Această situaţie nu îi descurajează însă pe slugoii oligarhiei occidentale să lucreze pe alte zone ale antiromânismului.

Niciun comentariu: