2012/02/11

Manipulisme capitaliste




Propagandistul capitalist  inoculează tineretului ideea că duşmanii capitaliştilor sunt duşmanii tineretului însuşi.  Altfel spus bătrânii şi în general românii sunt duşmanii propriilor lor copii.

 

Deşi pare absurdă această conduită a capitalistului,  ea este reală. Pentru a face proba acestei afirmaţii faceţi următorul experiment.  Spuneţi unui tânăr care frecventează cluburile moderne să nu mai facă ceea ce îl învaţă televiziunile occidentale.

 

Manevranţii capitalişti efectiv luptă pentru crearea acestor raporturi conflictuale între generaţii potenţând contradicţia naturală între cei tineri şi cei bătrâni.  Manevrantul capitalist mizează pe scurtimea vieţii omeneşti,  mai precis pe puţinul timp rămas bătrânilor pentru a mai face ceva în această ţară pentru acest popor. El ştie că după ce ultimii reprezentanţi ai socialismului vor muri nu vor mai avea în faţă decât nişte zombii create de ei în 20 de ani de subminare economică, socială, politică şi culturală a României.

 

Un alt obiectiv al agentului antiromân este dezbinarea între etniile minoritare şi între etniile minoritare şi autohtoni în vederea liberalizării şi democratizării americane a României după modelul crimei americane din Iugoslavia care ar favoriza deposedarea poporului român de ţara sa.

 

O presupoziţie tacită a propagandistului capitalist pe care lingăii Occidentului o ingurgitează inconştient este că capitalismul este sistemul social normal, bun, care realizează personalitatea şi te face fericit.  Cel mai mare sacrilegiu pentru capitalisti , propagandistul capitaliştilor şi slugile lor este să consideri, să analizezi şi să critici această idee „de la sine înţeleasă”  ca principiu natural de existenţă al societăţii umane.

Un comentariu:

Mel spunea...

Bravo logicianule! Ai ajuns taman la aceleaşi concluzii cu...Lucică! Halal! Aide totuşi, ca să nu mori aşa, să'ţi fac şi ţie cunoscută ultima remarcă cezaristă în chestiune, făcută în toiul evenimentelor din 89, adică în timpul prăbuşirii generale a sistemului comunist: "Dacă comunismul va mai fi, va fi DOAR ca ultima zi a omenirii". Deci mai uşor cu capitalimsul pe scări.