2015/06/16

Despre prostie şi prostituare


Ce legătură există între proastă şi prostituată? Ce legătură există între prostire şi prostituare. De ce cuvintele acestea seamănă? Pe total curva care se prostituează pierde din punct de vedere uman şi aceasta este singura perspectivă din care prostituata este proastă.

Curva nu este identică cu prostituata. Bineînţeles că bărbaţilor nu le place nici una nici alta ca soaţă. Totuşi trebuie mai întâi să fii curvă ca să fi prostituată. Bineînţeles este jenant din punctul de vedere moral capitalist să comunici despre elementele pestilenţiale ale capitalismului.

Morala şi religia şi învăţământul nu au nici o valoare acţională împotriva curvei şi prostituării pentru că nu acţionează bazal.

Morala şi religia şi învăţământul sunt supralicitate de capitalişti tocmai pentru că nu au valoare practică şi nu au nici o eficacitate în acţiuni majore. Acţiunile bazate pe acestea sunt piste false pe care capitaliştii vă duc pentru a vă pierde şi a vă subjuga.

Pentru a se înţelege unde se situează curvele şi prostituatele în capitalism trebuie pornit de la ideea că există o tendinţă umană către perfecţiune. Curvele şi prostituatele sunt pentru că omul nu este aşa cum îl doresc semenii lui.

Un semn interesant este prezenţa prostituatelor în societatea socialistă. Curvele în capitalism nu constituie o anomalie. Curvele şi prostituatele capitaliste sunt parte integrantă a acestui sistem social. În socialism erau mai multe curve decît prostituate ceea ce indică existenţa unui factor mai profund al apariţiei şi persitenţei acestui fenomen imoral. Socialiştii în inconştienţa lor apreciau curvia ca pe o conduită legitimă. Ceea ce nu tolerau ei era prostituţia. Ştiau că prostituţia altera sistemul social prin germinarea averii. Capitaliştii slobozesc prostituţia pentru că au un avantaj sistematic dar le place şi curvia pentru că li se pare ca şi socialiştilor, naturală. Pentru capitalist prostituţia prezintă avantajul defulării presiunii sociale a celor ce nu mai au de lucru. De asemenea utilitatea prostituţiei în capitalism se manifestă şi prin profitarea de pe urma prostituatelor. De asemenea prostituatele capitaliştilor sunt instrumente de acţiune împotriva masei populare. Mediul pestilenţelor sexuale este propice afacerilor.

Care este temeiul prostituării?


Mergând la originea naturală a curviei şi prostituţiei găsim insatisfacţia realizării umane. Curvele sunt nesatisfăcute organic. Prostituatele sunt nesatisfăcute economic. Uneori insatisfacţia este dublă.

Prostituarea nu prosteşte în general.

Chiar dacă bărbaţii ar fi perfecţi şi femeile ar fi perfecte prostituarea tot ar fi pentru că societatea umană este rău organizată. Unele femei şi unii bărbaţi rămân singuri. Distribuirea venitului este inechitabilă.
Persoanele nu ar căuta prostituarea dacă ar avea tot ce le trebuie.

Nu în ultimul rând o prostituată poate dobândi şi o anumită cultură care îi permite să trăiască în grupuri umane culturale.

Analizând cu atenţie evoluţia combinărilor plăcerilor sexuale cu obţinerea de foloase putem constata avansul şi oprirea pe diferite stadii de evoluţie a femeii prostituate. Deci prostituarea nu prosteşte. Atunci ce legătură există între prostie şi prostituţie?

Prostituata deşteaptă social se agaţă de masculi mai bine poziţionaţi social. În felul acesta activitatea sexuală a prostituatei ţine loc şi de pregătire profesională şi de pregătire culturală şi de muncă. Prostituata adeseori devine oamă de afaceri de succesuri ea neavând deci eşece. Tot secretul constă în combinarea furnizării plăcerilor libidinoase cu dobândirea poziţiilor sociale mai înalte.

În corvoada activităţii zilnice prostituatele devin foarte flexibile corporal şi psihic.

Prostituatele evoluează economic. Câştigă bunuri materiale în cantitate şi calitate superioară celor câştigate de femeile harnice şi cinstite. Prostituatele au ceva din parazitismul social fiind prezente în orice societate în care se poate trîi pe spinarea oamenilor. Conştientizarea diferă însă de la persoană la persoană.

Prostituatele evoluează social. Multe dintre prostituate părăsesc grupul de oameni din care şi-au început prostituarea şi se ridică între oameni care i-au şmecherit pe semenii lor. De aceea curva şi hoţul constituie o pereche naturală.

O prostituată poate ajunge şi şef de stat cu condiţia să se dea la cine trebuie.

Niciun comentariu: