Postare prezentată

Enigmele Indiei * Vedele, Sistemul De Caste Si Sanscrita

2015/06/11

Două întrebări antipuciste

PUCI s. n. Lovitură de stat violentă, provocată de un grup de complotiști. (< germ. Putsch

Am pus această definiţie numai pentru anumiţi oameni. Este clar că pentru cei ce cunosc limba română nu mai este nevoie de lămuriri aşa cum trebuie lămuriţi judecătorii postpucişti în ce lege se încadrează o infracţiune postpucistă.

Pentru puciştii care mai hoituiesc prin România am două întrebări antiimperialiste:

1. Câţi români au scos guvernanţii pucişti din România?

2. Câţi străini au băgat definitiv puciştii în România după lovitura de stat militară  antiromânească din decembrie 1989.

Bineînţeles cele două întrebări au subîntrebări şi fiecare întrebare are câte un obiectiv , totul având scopul de a deconspira anvergura şi profunzimea trădării poporului român.

Natural este şi faptul că asemenea întrebări nu se pun. Nu este politicos din punct de vedere capitalist în primul rând. În al doilea rând asemenea întrebări trebuie puse numai când deţii puterea. Cel ce întreabă aşa de bună seamă este provocator de deranj politic a ordinii sociale capitaliste în unanimitate aprobată de populaţia publică ( apropo de ministerul public şi de cel privat capitalist).

Deci puciulică, am cele două întrebări care trebuie să te scape pe tine de tribunalul poporului. 

Puciuleii nu vor răspunde pentru că este sub demnitatea lor de clasă politică să răspundă unei clase sociale nepolitice. Societatea civilă va reacţiona ca friptă de societatea militară după cum sare în sus şi statul de drept de frica statului de nedrept.

Ceea ce mai sus aţi cetitu nu iaşte un ezercţiu ghe limba română ci iaşte altuceva. Iaşte acelu altuceva ce să cheamă crimă antinaţională ezaminată la nivelul culturii şi civilizaţiei occidentale de ghetou capitalist.

Puciştii se vor face că nu înţeleg limba română deoarece au băgat-o demult în fundul american şi demult nu mai reuşesc să o scoată. Tocmai această neputinţă de scoatere ocidentală le va fi fatală puciştilor mai ales dacă se dovedesc a fi alogeni.

Puciştii s-au prăsit borând puciulici care acum au succesuri, deci nu au eşece ci sunt facultatişti, managerişti, limbiştii, onegiştii subordonaţi guvernelor străine mondialiste. Lor nu le vine să creadă că poporul român nu a murit şi deja trăiesc în imperiul capitalului mondial condus de la Uaşintăn.

Niciun comentariu: