Postare prezentată

LG02 Scurtă istorie a limbii grecești

2015/07/06

Atac antiromânesc capitalist

  În Republica Capitalistă România ideologii capitalişti s-au format şi  ideologia capitalistă este deja dominantă. Starea actuală a spiritului poporului român nu este rezultatul unei creşteri naturale ci a unei acţiuni războinice premeditate. Poporul este prostit, tâmpit, îndobitocit. Acum se poate trece la exterminarea lui. Donald Trămpulică a şi borât din el obiectivele agresării americane a Libiei. Lingăii americanilor a luat concucerea la Tripoli şi vor trece la intoxicarea bio-psihică a poporului libian. În Republica Capitalistă România nu a fost nevoie de război căci românii formează un popor impur şi sinucigaş. Poporul român a avut dovezi capitaliste clare despre genocidul ceauşist de 60.000 de cetăţeni pe care i-a omorât Nicolae Ceauşescu în special în timpul loviturii de stat din 1989. Poporul român avea deja agenţii străini în interiorul său atunci când cacialmaua din 1989 a avut loc. Ceea ce rămâne de făcut este doar să finalizezi crima antiromânească începută după diversiunea din 1989. Viermii care se încadrează în această tendinţă sunt bineveniţi la Washington şi la Tel Aviv.
            Mijloacele de informare în masă sunt aservite capitalismului imperialist izraelo-american. America de Nord nu a terminat al doilea război mondial. Americanii au continuat agresiunile antinaţionale în cele mai diverse condiţii. După al doilea război mondial nu s-a instaurat pacea în lume ci s-a diversificat războiul. Diferenţa este că acum sunt puternici americanii iar atunci erau puternici germanii.
            Consecinţa felului în care s-a dus şi s-a terminat al doilea război mondial este degenerarea Europei, expansiunea extraeuropenilor peste populaţia europeană şi implicarea Europei în toate crimele americane împotriva Umanităţii. Ceea ce ne poate interesa este doar termenul extincţiei populaţiei europene. Pare ciudat dar degenerarea europenilor vine tocmai de la sistemul social capitalist. Organizarea capitalistă a colectivităţii umane poate duce la eliminarea indivizilor viabili din comunitate fie prin război fie prin pace. Prin război ca agenţi ai luptei fratricide iar prin pace datorită modului de viaţă. 

Acum în sistemul capitalist postpucist nu se mai discută despre nivel de trai, mod de viaţă, calitatea vieţii. Nu este bine pentru capitalişti să se discute aşa ceva deoarece le periclitează crimele. Voi români trebuie să dobândiţi convingeri capitaliste: modul de viaţă trebuie să fie unul burghez îmbuibat, plin de desfrâu, idividualist, egoist. Nivelul de trai trebuie să atingă numai pentru hoţi şi curve niveluri europene dar pentru proştii poporului el trebuie să fie de nivel canal capitalist . Calitatea vieţii trebuie să se apropie de limita cu moartea. Pentru a atinge aceste etaloane capitaliştii vă recomandă credinţă în lumea de după moarte, umflarea conturilor popilor creştini, donare în locaşuri de cult jidănesc.
            Războiul antiromânesc al oligarhiei capitaliste occidentale este un război complex desfăşurat pe plan biologic, psihic, social şi cultural. El se manifestă prin alimentarea cu alimente străine, distrugerea sistemului sanitar, proliferarea animalelor leptospirotice, infectare ” întâmplătoare”, vânzarea resurselor naturale, (vezi resursele de la Roşia montană), discreditarea poliţiei, discreditarea judecătorilor, discreditarea instituţiilor de învăţământ ( vezi ciclurile de învăţământ în limbi străine pentru deznaţionalizare).  Aşa cum am menţionat, ideologii imperialismului american în calitatea lor de slugi au cenzurat canalele de radio şi televiziune precum şi presa scrisă. ( Vezi ,, ofertele” canalelor de televizie). Conţinutul şi forma a ceea ce se transmite sunt amputate astfel încât funcţia cognitivă a presei este anulată, funcţia educativă este convertită într-o funcţie de manipulare şi funcţia distractivă este infectată cu pestilenţe capitaliste de bordel. Şi culmea acţiunii distructive este că românilor li s-a inoculat convingerea că aceste trăsături criminale aparţin poporului român nu criminalilor occidentali. 

În asemenea condiţii se pune problema unei autoapărări eficiente. Ştim că mulţimea popilor creştini face eforturi de apărare a unei moralităţi dar atragem atenţia că această moralitate este pervertită de legea capitalistă a obţinerii de cât mai mult profit. Această perversiune nu permite agentului acţiunii să îşi dezlănţuiască forţele de convingere şi acţiune socială. Pentru mai buna înţelegere dau un exemplu. Poate un popă să aibă mai multă audienţă în predica lui morală dacă el este nevoit să acumuleze avere datorită modelului de viaţă pe care trebuie să îl accepte în societatea capitalistă? Nu poate câştiga adepţi pentru că ideologii capitalismului au forţa argumentului material: plătesc consistent curvele şi hoţii din banii furaţi de la poporul prostit iar popa este nevoit să se apuce de manţocării pentru a contracara sărăcia în care îl duce o viaţă creştină într-o mare de criminali.
            Stimaţi cetăţeni este stringent necesar să vă schimbaţi radical atitudinea faţă de aceşti criminali ascunşi sub numele de democraţi capitalişti. Ei sunt ucigaşii voştri ascunşi. Ei nu vă doresc viaţa ci moartea. Dacă nu veţi acţiona nici în această fază mai târziu nu veţi mai putea căci veţi fi împuţinaţi, îmbătrâniţi, decăzuţi iar copii voştri vor fi zombii exterminabile.

Niciun comentariu: