2016/06/26

Acțiune pentru normalitatea familiei

În ziua de 25 iunie 2016 s-a efectuat un marș pentru trezirea românilor la normalitate. De data aceasta a fost pentru normalitatea conduitei reproductive și pentru normalitatea familiei. În cadrul marșului s-a cerut recuperarea copiilor luați abuziv de la părinți de către reprezentanții capitalismului occidental care au dat copii în grija oamenilor cu tulburări instinctuale.

În esență s-a cerut revenirea la normalizatea instinctelor reproductive și normalitatea reproducerii umane și a ființării familiei.

Autorii acțiunii au fost Partidul ,,Noua Dreaptă,, și cetățeni care s-au atașat liber acestei acțiuni. Au fost câteva sute de demonstranți. De la început  la sfârșit demonstrația s-a desfășurat în ordine într-un mod inteligent și decent.

Din discursurile finale au reieșit în fapt motivații mai complrxe ale mișcării și se pare că acest gen de acțiuni va avea implicații sociale mult mai complexe, implicații ce nu concordă cu planul imperial de distrugere a poporului român.

Pentru ziua de 26.06.2016 ora 15.00 s-au anunțat manifestări de sprijin pentru recuperarea copiilor răpiți părinților de către oligarhia occidentală.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Observații: Se pare că deposedarea antiromânească a ajuns de la stadiul deposedării materiale la stadiul deposedării umane. Am fost deposedați de bărbați de valoare, de femei, de fete iar acum s-a trecut la deposedarea de copii. Totul converge spre crimă organizată la nivel statal.

_________________________________________________________________________________
 Se atașează mai jos imagini ale manifestației contra degenerării biologice și sociale.



























































Niciun comentariu: