2016/06/25

Reprimarea filosofilor


Prima specie a reprimării filosofilor este capturarea şi subordonarea persoanei printr-o angrenare într-o activitate improprie filosofării: activitate pseudopolitică, activitate jurnalistică, activitate culturală generală,etc.

A doua specie a reprimării filosofului este împiedicarea cunoaşterii filosofice. Filosoful are nevoie de mijloace de informare de calitate şi de informaţii autentice asupra stării actuale a Naturii, Umanităţii şi Spiritului. Tocmai aceste mijloace şi informaţii îi sunt alterate.

A treia specie a reprimării filosofului este reprimarea acţionării filosofice. Ea constă în a-l împiedica pe filosof schimbe lumea în bazele sale: nu se permite aplicarea principiilor de muncă întrevăzute de filosf, nu se permite organizarea socială prevăzută de filosof nu se permite educarea oamenilor în spiritul practicat de filosof nu se permite comunicarea cu oamenii în vederea propagării noii filosofii.

A patra specie de reprimare a filosofului este suprimarea mijloacelor materiale de lucru.

A cincia modalitate de reprimare a filosofului este suprimarea mijloacelor de vieţuire.

A şasea metodă de reprimare este inculparea şi suprimarea libertăţii.

A şaptea metodă de reprimare a filosofului este omorîrea lui.

Bineînţeles că formele de reprimare a filosfilor sunt mai diversificate dar în conjunctura actuală cele mai sus menţionate sunt actualizate.

Niciun comentariu: