Postare prezentată

Verdict Politic - Toti romanii arestati doua zile!

2016/11/15

Jaful antiromânesc și ponderea vinovăției
Guvernanții români postpuciști și administratorii români au vina de a-i lăsa pe capitaliștii străini să acapareze economia poporului român.

În anul 2016 economia României se află sub controlul capitaliștilor străini de 10 ani.Efectele dominării străine asupra economiei române sunt următoarele:1. România este subdezvoltată economic fiind în coada economică a Europei;2. Încasările la bugetul național sunt tot de 30% în timp ce în medie în Uniunea Europeană încasările la bugetul național al unei țări sunt de 45%;3. Evaziunea fiscală în România este uriașă comparativ cu evaziunea din țările europene;4. Statul român mai deține 4% d din produsul intern brut al României.


Gașca imperialistă numită Fondul Monetar Internațional îl acuză pe statul român de dezastrul țării deși știe bine că dezastrul național vine din sectorul privat capitalist care este dominant în economia actuală a României.Capitaliștii străini au preluat peste jumătate din cifra de afaceri a României anume jumătatea cea

mai importantă în care se află sectoarele strategice și pozițiile de monopol.


În fața acestei situații antiromânești Direcția Națională Anticorupție își dovedește caracterul istoric și de clasă acționând numai împotriva hoților români și lăsându-i neatinși pe marii jefuitori străini care în fapt sunt cei mai mari evazioniști fiscali, furând de la poporul român sume de miliarde de euro pe an.Vinovăția pentru aducerea în starea actuală a economiei române aparține guvernanților români dar greul vinovăției actuale este al capitaliștilor străini.

Niciun comentariu: