2016/11/25

Dacă puciștii erau patrioți


Dacă puciștii români din 1989 ar fi fost patrioți am fi avut o altă situație în România acum.

În situația în care suntem problema cu care ne confruntăm este o problemă a inteligenței. Străinii au fost în perioada postpucistă mai deștepți decât românii. Străinii au distrus țara noastră prin intermediul românilor. Agențiile războinice străine au cunoscut mintea românilor și au manevrat-o în așa fel încât românii să se distrugă singuri. Ce au însemnat toate acele acte de discreditare a economiei românești, de discreditare a statului român, de discreditare a poporului român însuși? Au fost manevre de convingere a poporului român că economia română este un rateu economic, că statul român este un rău administrator, că poporul român este prost. Toate aceste marote ale bufonilor capitalismului occidental au avut rolul picăturii chinezești asupra conștiinței sănătoase a poporului român timp de un sfert de secol.

Printre insultele proferate de agenții capitalismului antiromân, împotriva noastră au fost folosite frecvent lozinca mincinoasă a josniciei comunismului, a caracterului hoț al comuniștilor, lozinca securismului și securiștilor care chipurile au fost niște prădători ai neamului român și nu niște apărători ai independenței și suveranității poporului român. În conjunctura agresiunii capitaliste occidentale împotriva poporului român foștii deținători ai puterii statale nici nu puteau face altceva decât să se salveze ca reprezentanți procapitaliști ai poporului român, acumulând averi ca să nu fie deposedați totalmente de către oligarhia prădătoare calificată a Occidentului. Dacă nu și-ar fi însușit ce au apucat din avuția națională poporul român ajungea o masă proletară sau chiar un lumpenproletariat dependent de mila agresorului occidental. Oricum chiar și în acest caz capitaliștii români au ajuns o minoritate economică în propria lor țară, minoritate care cu averea lor nu vor putea salva niciodată un popor. Puciștii ,,democrați” după ce au reușit lovitura de stat au lansat alarma de mizerie capitalistă: ,,Scapă cine poate!” Scăpa-i-ar moartea din viață să îi scape pe acești criminali trădători. Acum au aliați: tâlhărimea occidentală. Să vedem pe cine vor avea ei aliați când oligarhia occidentală nu va mai fi.

 

 

Cheia problemei noastre este inteligența. Dacă nu vom avea inteligență, vom fi omorâți pe rând, treptat până câd nu va mai fi cine să se revolte. Lupta împotriva poporului român este o luptă inteligentă. Este o luptă a unei armate înalt calificate în materie economică, sociologică, politologică, juridică și psihologică. Împotriva unei acțiuni de o asemenea anvergură și profunzime poporul român trebuie să se unească și să se organizeze pentru a-i elimina rând pe rând pe toți cei care sapă la temelia României.

O parte din românii postpuciști adică unii din aceia care nu au plătit cu viața lupta lor împotriva României au greșit atunci când au acceptat treptatele și subtilele sugestii și indicații crimnale ale oligarhiei occidentale. Dacă deținătorii puterii statale în România postpucistă ar fi refuzat propunerile criminale ale oligarhiei capitaliste bruxeleze, i-ar fi determinat pe agresorii occidentali să folosească războiul convențional pentru a ne distruge și atunci s-ar fi văzut mult mai clar cine este dușmanul poporului român. Capitaliștii occidentali au jucat la limită psihologică și au câștigat fără uzul armelor convenționale un război pe care l-ar fi putut pierde dacă stârnea conștiința patriotică a poporului român prin atac frontal.

 

 

Acum capitaliștii bazându-se pe faptul împlinit al subminării economiei populare române, al subminarii statului român, pe rărirea fizică prin omorâre lentă, avorturi pervertiri sexuale și emigrare, pe degradarea mentală a poporului prin televiziuni, radio și ziare precum și prin școlile distruse se raportează altfel la noi. Pun condiții.Dictează legi. Impun norme. Conduc ei. În același timp îți bagă picioarele în gură zicându-ți că este democrație nu dictatură ca în comunism. ,,Jos comunizmu!” Acum străinii sunt stăpâni pe țara noastră și ne iau banii puțini din buzunare prin moluri, farmacii, bănci, servicii pe bunurile noastre legitime, pe toate troacele și gunoaiele venite din lada de gunoi occidentală. Am ajuns colonia prădătorilor capitaliști occidentali. De ce nu ne-au spus de la început că aici au vrut să ne aducă? Răspunsul este că riscau să fie desființați cu capitalismul lor cu tot.


Niciun comentariu: