2017/04/07

Asimetria româno-străină

Românii sunt goniți ca slugi din România în străinătate în  timp străinii vin ca stăpâni în România. Batjocură antiromânească directă.

Procesul ar trebui să fie așa: românii să revină ca stăpâni în România și străinii să părăsească  fără întoarcere România ca infractori.

Pentru aceasta trebuie să intrăm în posesia mijloacelor de manipulare și propagandă masivă, să oprim  propaganda și manipularea antiromânească, antipatriotică și imorală.

Sistemul de învățământ și sistemul cultural trebuie să revină în mâinile poporului român pentru a împiedica propaganda și manipularea antipopulară. Radioul, televiziunea, ziarele, internetul și celelalte mijloace informaționale trebuie să își reia funcția informativă și educativă și constructivă pentru poporul român.

Învățământul și cultura trebuie să fie orientate spre emanciparea poporului român prin dezvoltarea conștiiței de proprietari și stăpâni ai țării românești. Asimetria  străini-români trebuie desființată și asigurată în România dominația românilor.

Trebuie cunoscuți, căutați și trași la răspundere agenții izgonirii românilor din patria lor și cei ai aducerii străinilor în locul românilor.

Dacă nu îi vom pedepsi pe dușmanii poporului român atunci sfârșitul acestui proces de înstrăinare a românilor și de acomodare a străinilor în România  va fi războiul civil mult dorit de oligarhia occidentală pentru a ne rări. În final va fi posibilă pierderea României de către români.  Se va întâmpla ceea ce nu s-a întâmplat niciodată ân țara noastră: poporul va pierde țara pe baza minciunii și manipulării psihologice adică fără război convențional.

În fapt poporul român se află în război neconvențional cu străinii de la lovitura de stat din 1989.  Trădătorii au preluat conducerea statului, s-a grupat și consolidat în oligarhia capitalistă autohtonă care are un simplu rol de executant a ordinelor oligarhiei americane via oligarhia bruxeleză.

Totul este o chestiune de timp. Străinii-dușmani ai poporului nostru- așteaptă, îmbătrânirea noastră, exodul maturilor, moartea celor rămași și tembelizarea tineretului pentru ca fii și nepoții lor să stăpânească România.

Niciun comentariu: