2017/04/04

Revelație anticapitalistă

Avem revelații anticapitaliste.


Încetul cu încetul opera distructivă antiromânească începe să dea roade. Avem polițiști punkiști, avem procurori dubioși avem judecători devirilizați, efeminați. 

Televiziunile capitaliste au reușit să distrugă și ultima suflare culturală a poporului român. Instituțiile de manipulare și distrugere culturală ale capitaliștilor au reușit să distrugă patriotismul și să învrăjbească lumea în România până la spectrul războiului civil. 

Legea acumulării necontenite a averii de către oligarhia capitalistă occidentală și de către slugile lor din România taie ca o linie de foc societatea română în două : 20 la sută îmbogățiți fără justă cauză și 80 la sută sărăciți prin deposedare.


Spectrul revoltelor anticapitaliste convertite în război civil se arată la orizontul anilor douăzeci ai acestui secol. Capitaliștii au fost consecvenți; ei duc până la ultimele consecințe sistemul social capitalist. Inconsecvenți au fost impostorii din partidul comunist român. 

De aceea nu este bun socialismul instaurat. De aceea este bun socialismul crescut natural din experiența de zi cu zi a fiecărei persoane, a fiecărei familii, a fiecărui neam, a fiecărui popor. Numai așa nu vom progresa și nu vom intra sub jugul socialismului de operetă capitalistă cum s-a întâmplat după al doilea război mondial. 

 Socialismul va fi crescut din familie și popor sau nu va fi. El nu poate fi introdus de străini într-o țară de către o oligarhie birocratică, străină și în final neautentică și parazitară.

Niciun comentariu: