2017/04/19

Moralitatea Bibliei

Reacţie asupra proiectului de lege al lui Geert Wilders de a interzice Coranul, pentru că ar fi “o carte fascistă”


Dosarul lui Moise:
- El a fost un ucigaş, care s-a sustras urmăririi penale a infracţiunii comise fugind din Egipt (Exodul 2.11-22);
- A fost autor de genocid (omor în masă) şi a făcut apologia infracţiunii în cadrul Bibliei; a susţinut că acest ordin de omor în masă a venit de la Dumnezeu (Numeri 31);
- A instigat la luarea în sclavie, la comerţ cu sclavi şi a făcut apologia unei astfel de infracţiuni (Numeri 31.32,40);
- A instigat la pedofilie, violuri şi sclavie sexuală; a făcut apologia unor astfel de infracţiuni (Numeri 31.17-18);
- A instigat la exterminarea bărbaţilor homosexuali şi a făcut apologia unei astfel de infracţiuni (Leviticul 20.13).
Dosarul lui Pavel:
- A instigat la omorârea bărbaţilor homosexuali şi a făcut apologia acestei infracţiuni (Romani 1.27,32).
Vedem acum clar că Biblia face apologia genocidului şi instigă la omorârea bărbaţilor homosexuali. Hitler a făcut şi el aceste lucruri. El nu era aşa de original pe cât le place multora să creadă. Deci, Biblia este o carte nazistă (sau fascistă). Trebuie atunci să interzicem Biblia?
Creştinii ştiu cu siguranţă că Isus este Adevărul (Ioan 14.6). De aceea “a umbla cu cioara vopsită” se numeşte de fapt “comportament Antichristic”.
Asemenea versete nu sunt Cuvântul lui Dumnezeu, ci versete satanice: “Adevărat vă spun că, oridecâteori aţi făcut aceste lucruri unuia din aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie mi le-aţi făcut.” Matei 25.40. Oamenii care fac/au făcut astfel de lucruri sunt deicizi, au abuzat de Copilul Domnului şi l-au luat pe Hristos în sclavie.
De ce sunt ele versete satanice? Conform Sfintei Scripturi, credincioşii nu trebuie să o lase pe Susan Smit să trăiască (Exodul 22.18), iar Gerard Joling şi Gordon ar trebui omorâţi negreşit (Leviticul 20.13). Într-adevăr, Biblia promovează fapte diavoleşti, prin urmare putem spune că e vorba de versete satanice. Aşa cum a propus Geert Wilders (cf. Fitna), noi trebuie să rupem aceste pagini din Biblie.
1

Niciun comentariu: