Postare prezentată

Mirrorless sau DSLR? Alegerea noastră - Cavaleria.ro

2010/07/23

Invitaţie la genocid

Capitaliştii bazându-se pe averea furată de la poporul român împreună cu anticomuniştii de serviciu susţin că generaţiile expirate sunt acum înlocuite de cei tineri  de 30 de ani, 20 de ani, de zece ani, de 1 an . Aceştia aduc un suflu nou capitalist nealterat de conştiinţa îmbâcsită a cetăţeanului şi a omului social. 

 

Propagandiştii capitalismului uită că un popor nu este format numai din generaţiile prezente ci şi din cele trecute şi din cele viitoare. Prezenţii sunt numai un pas între trecut şi viitor. Acum văzând că nu mai au argumente teoreticienii scot armele pentru a ne dovedi valoarea de adevăr a balivernelor lor. Chiar dacă am considera poporul român fără memorie şi fără imaginare  am constata că el însuşi nu este atât de stereotipizat pre cât vor fii lui Coca Cola. Încă nu a ajuns poporul român o populaţie sau o haită aşa cum au proiectat  occidentalii. Doar o parte dintre români au ajuns escroci şi lumpenproletari. Manipulatorii occidentali au jucat cartea bolii caracteriale, axiologice . Ei speră că românii vor începe a crede în lucruri rele cum ar fi imposibilităţile democraţiei capitaliste.
Români… atunci când cineva vrea să vă bage în cap idei care până acum nu au fost transformate în fapte îndepărtaţi-l pe acel cineva şi tăiaţi-i  legăturile cu voi căci este duşmanul lucrurilor realizabile.
Omogenizarea caracterială este necesară românilor deoarece fără ea vor fi distruşi. A crede în lucruri şi idei imposibil de realizat iată o boală de care profită duşmanii voştri, români. Uniformizarea atitudinilor nu trebuie făcută în jurul mâncării, organelor sexuale şi coteţului pentru acestea vă limitează spiritul şi vă ţin în animalitate ceea ce convine capitalistului pentru că îi dispar  adversarii. Vedeţi români că învăţătorii capitalismului vor să creeze din voi baza zombică şi animalică. Capitaliştii vor deveni în curând conştienţi de inteligenţa acestui popor răbdător care nu va putea fi tâmpit în întregime cu tembelizorul, cu tâmpresa sau cu radiotâmpul.


Grăbiţi-vă capitaliştilor să-i omorâţi mai repede pe cei de 70 de ani, pe cei de 60 de ani, pe cei de 50 de ani şi pe cei 40 de ani dacă vreţi să aveţi o populaţie în loc de popor  şi mai cu seamă o haită zombică, fizicalizată, chimizată, biologizată şi psihopatizată. Altfel nu veţi putea atinge obiectivul planificat de americani de a reduce fiecare popor la 10 milioane de vietăţi. 

 

Timpul a acţionat în favoarea imperialismului capitalist occidental. După 20 de ani capitaliştii simt nevoia şi posibilitatea accelerării genocidului antiromânesc. Tocmai de aceea pentru a veni în întâmpinarea crimei capitaliste români, faceţi bine şi acceptaţi să fiţi omorâţi pentru că vă va face SUA monument post-mortem la care se vor reculege maimuţele viitorului.

Trimiteți un comentariu