2010/07/23

Poporul organizaţie

Trecutul nu poate fi integral cunoscut şi de aceea insistarea asupra trecutului nu este practică. Importantă este situaţia actuală şi implicaţiile trecutului asupra situaţiei actuale. Deci ce putem face noi dacă poporul evreu este o organizaţie? A pus autorul o problemă într-un fel rar: popor ca organizaţie. Aceasta ne indică : poporul respectiv este un popor superior dotat şi nu o adunătură de indivizi. Luaţi aminte. 

Cum poate fi contracarată acestă caracteristică a unui popor? Cel puţin prin crearea unui sistem similar.  Noi nu suntem în stare să ne unim într-o acţiune comună minoră dar cu atât mai puţin  să fim popor-organizaţie.  De 20 de ani asistăm la tot felul de imposturi capitaliste menite a dezbina a fărâmiţa a slăbi unitatea naţiunii române. Sub pretextul anticomunismului, antibolşevismului tot felul grupuri de slugi proocidentale latră pe la colţuri doar doar vor mai provoca vreo daună poporului român. 

Lingăii Americii şi prostituatele culturii române fac tot felul de măscăricii pe la instituţii în care vor să îşi dovedească caracterul parazitar de slugă prooccidentală. Îşi pun denumiri de dreapta, de extremă dreaptă, de stânga dreapta, de dreapta stânga şi moartea ne paşte din urmă în beneficiul occidentalilor nu al chinezilor, indienilor sau ruşilor.

Orice încercare de unire a poporului român este atacată imediat de hahalerele capitaliste cu acuzaţia de comunism. Şi fraierii cocliţi muşcă momeala propagandei criminale a imperialismului capitalist. Românii nu au demnitatea de a muri în luptă. Ţigănia este nota dominantă a spiritului românesc actual. 

Nu v-aţi întrebat de ce poporul în ansamblul său nu mai bagă în seamă aşa-zisele întruniri anticomuniste? Vă stau probă locuinţele socialiste în care trăiesc şi după 40 de ani oamenii, spre deosebire de barăcile pestilenţiale  oferite de capitalişti poporului român.

Problema grea pentru capitalişti este că sarcinile impuse de un popor sunt prea mari pentru coteţăria lor. Problemele unui popor nu încap într-un coteţ capitalist.

În aceste coordonate existenţa poporului organizaţie este o problemă care depăşeşte un popor eterogen, eteroclit, multirasial, măcinat de duşmani interni şi internaţionali.

Niciun comentariu: