Postare prezentată

Supernatural Series Mystic Motives

2015/03/04

Infernul capitalist

Dacă 
ar fi să ierarhizăm sistemele sociale umane,
comunismul național este superior socialismului național. După acestea
vine capitalismul național, feudalismul național, sclavagismul național.
Oricare din acestea este superior formelor imperialiste de reorganizare
sociale cum sunt Statele Unite ale Americii, Uniunile Europeană, Africană,
Asiatică, OSA.

Imperiile ar fi necesare numai dacă
ne-ar ataca ființele extraterestre cărora am auzit că li se închină acum și șefii creștinilor catolici, papa de la Roma...

Nationalul
are prioritate față de internațional și internaționalul față de mondial. 

Mondialismul comunist este mai rău decît internaționalismul comunist și acesta este mai rău decât naționalismul comunist.
Naționalismul comunist este mai rău decât poporanismul comunist.

A fi comunist național sau a fi naționalist comunist nu este rău decât în raport cu a fi poporanist național sau naționalist poporanist. Țin să precizez că naționalismul nu este atît de bun cum vrea agentura
antiromânească să se creadă. 


Totuși a fi naționalist înseamnă (așa cum
marele Ivan Vissarionovici Stalin a spus în mod științific), a fi impur ca neam. Așa se și poate explica proliferarea grupurilor naționaliste.
Ele sunt premergătoare grupurilor internaționaliste deoarece orice grup naționalist este adeptul cuprinderii mai multor popoare într-o
colectivitate definită pe un teritoriu. Poporanismul este mult mai natural dar mai natural decât poporanismul este uniunea tribală.
Neajunsul actual însă este că capitaliștii au șters prin
pseudoprogresele lor originalitatea de neam care este mai pură decît de trib.

Pentru salvarea unui popor 

orice organizare colectivistă este superioară organizării capitaliste deoarece organizarea capitalistă generează spargerea coeziunii neamurilor și a originalității lor stricând ordinea naturală a lumii. Și contra societății mai faci ceva dar contra Naturii dacă ai mișcat, riscul este aproape extrem.

Cui folosește eterogenitatea
unei colectivități umane? 


Străinilor distrugători și trădătorilor
interni. Prin urmare este mai onorabil să fii național-comunist decât să fii trădător capitalist. Și mai onorabil ar fi să fii poporan-comunist dar și așa este oarecum compromițător datorită perversiunii propagandei deșănțate practicate de capitaliști la toate televiziunile-bordel unde
foarte ușor s-ar coînfunda în mod rușinos capitalist adevărul cu minciuna.

Pe de altă parte 

regruparea populațiilor pe criterii atât de naturale cum este neamul ar fi cu două tăișuri pentru că neamurile sunt în anumite cazuri mai vulnerabile decât popoarele și popoarele mai vulnerabile decît națiunile și acestea decît uniunile internaționale. Dacă mai punem și ipoteza păpească cu ființele extratereștre care vin în chip de zei ca să reducem la minimum vulnerabilitatea atunci ar trebui să admitem pe timpul agresiunii extraterestre conduse din SUA, o organizație mondială de orice natură ar fi ea, fie comunistă, socialistă, capitalistă, feudală,sclavagistă.

Nu știu dacă înțelegeți că 

nu avem scăpare din iadul capitalist actual:
orice ai face tot o încasezi. Este culmea perversiunii sociale!

Totuși
recomand celor înclinați către înțelepciune să reculeze și să reflecteze sinceri. Pericolul de care se feresc capitaliștii este timpul de reculegere pentru popor: atunci este posibilă înțelepciunea. Ferească Iehova să se întâmple așa ceva!

După cum se poate vedea:

dracul este mai deștept decât dumnezeu și de aceea
și-a pierdut lumea încrederea în zei în special în ce iudaici cum este Iahve și Iisus dân Năzăret. 


Lumea... 
începe să semene cu iadul.

Niciun comentariu: