2017/05/01

Termenul pervers ”clasă politică”

Toată ziua îi auzi pe lătrăii capitaliști cu șablonul ,, clasă politică,,. Acest termen nu a fost prezent în limba de lemn postpucistă. A apărut masiv în ultima perioadă și se corelează cu propunerea ,,anonimă” a desființării clasei politice și substituirea ei cu grup tehnocratic.

 

Ce este ,,clasa politică”? 

 

Bineînțeles că întrebându-i pe licențiații postpuciști nu vom afla o definiție științifică ci niște bălmăjeli formulate în laboratoarele psiho-lingvistice occidentale. Atunci vom întreba : cine și de ce a făcut termenul ,, clasă politică”?

Iată cine și iată de ce.

 

Capitaliștii transnaționali, adică imperialiștii capitaliști au nevoie de acreditarea treptată a ideii că există o clasă socială care trăiește din activitate politică pentru ca să aibă pe cine arunca vina distrugerii popoarelor: o clasă socială parazitară formată din politicieni. Circumscrierea celor vinovați de distrugerea popoarelor este necesară deoarece în cazul unei revolte populare precipitate sau provocate oligarhia capitaliștilor imperialiști să poată orienta furia populară către politicienii autohtoni adică spre clasa paraziților sociali numiți ,, clasa politică”. Bineînțeles înlăturarea clasei politice nu va lăsa locul gol pentru că poporul trebuie stăpânit în avantajul oligarhiei capitaliste transnaționale. Așanumita clasă politică va fi substituită cu grupul tehnocrat, un grup de tembeli zootehnici care îi vor lua pe cetățeni drept animale și îl vor trata pe popor ca pe populație stabilindu-i coordonate etologice de existență.

 

În acest timp oligarhia capitalistă imperială va reduce și poporul la termenul corelativ de populație care va ,,consimți” că este nevoie să fie condusă zootehnic care va duce ea însăși lupta de desființare a ,, clasei politice” pentru a i se pune pe ceafă jugul zootehnic al tehnocrației.

 

Istoric faptele s-au petrecut așa. După ce tot capitaliștii au introdus pluripartidismul cu șleahta lingăilor aferenți, acum tot ei vor să ne ,, scape” de camarila politică pentru ca tehnocrații să ne zootehnizeze.

 

Să ne întrebăm: ce ar fi făcut clasa capitaliștilor imperialiști dacă noi poporul am fi respins de la început introbăgarea pluripartidismului, după lovitura de stat antiromânească din 1989 ca să nu se formeze ,,clasa politică”?

Atunci ar fi avut oligarhia capitalistă transnațională ce să dea jos și pentru ce să instaureze tehnocrația zoo?

 

Nu! Atunci ar fi strigat de la posturile ”Libertatea”, ,,Vocea Americii”, și ,, Europa liberă”: ,, Jos dictatura!”, ,, Jos comunizmu!”, ,, Jos extremizmu!”, ,,Jos patriotizmu!” și dacă nu reușeau cu josul ne agresau cu ,, susul” bombardând România cum au făcut cu Iugoslavia sau Libia pe care le-au distrus ,,democratic”.

 

Clasa politică este opera burgheziei capitaliste occidentale oligarhizate în corporațiile transnaționale care vor să distrugă popoarele.

Izmănarii intelectuali români chiar după lovitura de stat antiromânească au lins Occidentul fără discernământ și acum acuză ,,clasa politică” ca pe ciuhă pentru dezastrul României. În timp ce oligarhia capitalistă îi omoară unul câte unul în stil mafiot capitalist, anonim, lingăii muribunzi ai capitalismului strigă cu ultimele puteri: ,, Jos comunizmu!”.

 

,,Clasa politică”, operă capitalistă, apare acum ca adunătură de ,,oameni politici” datorită faptului că capitaliștii distrugând baza economică a poporului român au distrus și baza clasială a partidelor posibile. Partidele politice au rămas fără suport clasial. Ce este P.N.Ț. ? Ce este P.S.D., Ce este P.N.L.  când nu mai avem agricultură, industrie, comerț exterior, etc? Au rămas formele goale, clase parazitare, nefolositoare oligarhiei capitaliste dar și poporului român adică au ajuns ,,clasă politică”. Așa că este mai bine să fie desființată ,,clasa politică” deoarece i-a expirat rolul istoric.

 

Așa-zisa clasă politică a fost creată ca sculă tranzitorie spre guvernarea fără guvern național practicată de oligarhia capitalistă occidentală transnațională.

Trimiteți un comentariu