2015/12/05

Luptă interrasială actuală

KALERGI Corcitorul

 

Adevărata semnificație a evenimentelor majore de ieri și de azi


 Sursa: http://ioncoja.ro/textele-altora/suntem-tinta-lor-nu-mai-incap-de-noi-mesaj-redirectionat/

În acest articol voi arăta ce și cine stă în spatele evenimentelor de azi care bulversează întreaga lume. Care este adevărata menire a ISIS? De ce sânt trimiși milioane de imigranți spre Europa, nu numai din Orientul Mijlociu, dar și din Africa? Menționez că toate informațiile prezentate aici, provin fie din anumite cărți, dar în special se găsesc pe net ori pe Youtube, puse cap la cap în umra unei cercetări destul de minuțioase. Se pot scrie sute sau chiar mii de pagini despre evenimentele care au loc azi, dar ne vom rezuma la anumite date cheie.

Cum știm cu toții, scopul major al conspirației mondiale este să distrugă rasa albă, fapt propovăduit încă din anii ‘20 ai secolului trecut de către Kalergi în lucrarea sa Praktischer Idealismus (Idealismul Practic) în care spune clar că europeanul viitorului trebuie să fie de rasă mixtă: albă, asiatică și neagră. Să nu uităm că autorul însuşi era de rasă mixtă germano-japoneză (autriac după tată, japonez după mamă). Nu trebuie uitat că toate evenimentele majore care au avut loc în lume în ultimii 300 de ani au fost controlate cu scopul unic de a nimici rasa albă și de a crea un guvern mondial.

Ceea ce este mai puțin cunoscut este faptul că se urmărește crearea Israelului mare, numit Eretz Israel în vederea venirii lui Mesia evreiesc cae se va întâmpla înaintea anului 6000 din calendarul evreiesc. Acum sântem în anul 5776, unde anii se numără de la așa-zisa facere a lumii care a avut loc în 3761 î. H. Trebuie să arăt că tradiția talmudică împarte istoria în șapte mari epoci a câte 1000 de ani care corespund celor șapte zile ale săptămânii, prin urmare este vorba de un macro-ciclu de 7000 (desigur în concepția lor). Prin urmare, a șaptea perioadă corespunde zilei de Sabat, în care trebuie să fie liniște în toată lumea când va veni și Mesia evreiesc, iar evreii vor domnia lumea pe timp de cel puțin 1000 de ani. Tradiția talmudică presupune 4 condiții esențiale care trebuie îndeplinite:
  1. Mesia terebuie să fie din stirpea lui David.
  1. existența statului Israel (recte Eretz Israel)
  1. reconstruirea templui din Ierusalim.
  1. crearea unor condiții de pace în toată lumea.

În vederea acestor evenimente ”importante”, evreii se pregătesc de mii de ani, cu precădere în ultimii 300 de ani.

 

Niciun comentariu: