2015/12/06

Putorile capitaliste; unitatea şi separarea lor

Nu există puteri in statul român  deoarece nu există stat

Există un grup de oameni care se imparte in subgrupuri pe criteriul intereselor de grup pe care propaganda imperialistă a Americii il numeste stat. A pretinde că esti stat inseamnă a servi poporul. Din momentul in care nu mai servesti poporul ci nevoile tale de grup poti fi o putere dar nu a poporului. Insusi statul a fost pervertit devenind dusmanul poporului. Cand statul se instrăinează de functia lui de apărător al poporului, atunci statul nu mai există fiind transformat in simplu parazit al poporului si slugă a statelor suprapuse. 


Propaganda mincinoasă a banditillor postpucisti nu este si nu va fi crezută de popor. Statul care si-a pierdut credibilitatea si care isi pierde unitatea de actiune in raport cu nevoile poporului se ascunde după eticheta capitalistă a separării puterilor ce luptă pentru scopuri ale indivizilor ce compun institutiile. In cazul acesta poporul poate refuza să-i plătească pe cei ce lucrează pentru străini după cum le poate lua si dreptul de a-i reprezenta.

In cazul precis al dreptacilor romani, oamenii dreptului au gandirea alterată de specificul activitătii pe care o fac mintea mergandu-le ca o rasnită in interesul capitalist nu in scopul justitiei.

 

Nu există identitate intre justitie si puterea judecătorească după cum nu există identitate intre capitalism si democratie. Identitatea intre capitalism si democratie  ca şi identitatea între justiţie şi sistemul judecătoresc sunt marote ale ideologiei postpuciste iar identitatea intre institutiile judecătoresti si justitie este cacialma occidentală realizată pentru inselarea cetătenilor romani.

Niciun comentariu: