Postare prezentată

The First Sanskrit Lesson- Mastery of Sound

2015/12/08

Terorism capitalist

Nu există terorism internaţional! Atentatele din 11 septembrie au fost înscenate

Analiză realizată de către generalul Leonid Ivashov
traducere de Violeta Bucur
Sursa: http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5216

Generalul Leonid Ivashov este vicepreşedinte al Academiei de geopolitică. Fost şef al Departamentului pentru Afaceri Generale al Ministerului Apărării din Uniunea Sovietică, secretar al Consiliului de Miniştri ai Apărării pentru Comunitatea Statelor Independente (CEI), şef al Departamentului pentru Cooperare Militară al Apărării din Federaţia Rusă, la 11 septembrie 2001 era şef de stat major al armatelor ruseşti.
Şef al armatelor ruseşti la vremea atentatelor de la World Trade Center, 11 septembrie 2001, generalul Ivashov iese din ,,rezervă”. Cu ocazia conferinţei Axis for Peace organizată în 2006 de către organizaţia Voltaire, generalul Ivashov a prezentat situaţia geopolitică actuală astfel:

Nu există terorism internaţional! Atentatele din 11 septembrie au fost înscenate. Ceea ce vedem nu este decât terorism instrumentalizat de către marile puteri, terorism care nu ar exista fără acestea. Mai degrabă decât să simuleze o ,,luptă împotriva terorismului”, cea mai bună manieră pentru a diminua numărul atentatelor constă în restabilirea drepturilor internaţionale şi a cooperării pacifiste între state precum şi între cetăţenii lor. Terorismul apare acolo unde contradicţiile sunt exacerbate, unde intervine o schimbare a regimului politic sau la nivel social, unde se ajunge la o instabilitate politică, economică sau socială, unde se pun în liberatate potenţialităţi agresive, unde intervine decadenţa morală, unde triumfă cinismul şi nihilismul, unde viciul este legalizat, iar criminalitatea ia amploare.

Aprofundaţi aici: http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5216

Niciun comentariu: