Postare prezentată

Supernatural Series Mystic Motives

2017/02/01

Pagube produse de Mugur Isărescu la BNR


În anul 2000 BNR a avut 2,497 milioane de euro rezerve valutare. Isărescu a cumpărat valută până la 32,216 milioane euro până în 2014, bani cu care a împrumutat statul american în loc să cumpere aur. 

Dacă ar fi cumpărat aur în perioada 2000-2014 am fi avut în BNR 2,051.5 tone de aur la nivelul anului 2014. 

A preferat să îi ajute pe americani decât să refacă rezerva noastră de aur în BNR.

Pentru o pagubă de numai 60 milioane euro Voiculescu a fost pedepsit cu 10 ani de închisoare:


Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de inchisoare de judecatorii Curtii de Apel Bucuresti in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA). Pedeapsa este executorie, Dan Voiculescu ajungand in cursul zilei de vineri la Penitenciarul Rahova. Pedeapsa lui Voiculescu este dubla fata cea primita la Tribunalul Bucuresti - instanta de fond. Instanta a dispus confiscarea a cate 2,9 milioane de lei de la Camelia si Corina Voiculescu, fiicele mogulului, reprezentand contravaloarea donatiilor in actiuni ale ICA facute de Dan Voiculescu. Totodata instanta a dispus confiscarea imobilelor unde functioneaza Grivco si Antena 3. De asemenea, conturile lui Dan Voiculescu sint blocate pentru a se recupera prejudiciul. I-a fost pusa sub sechestru si casa din Bulevardul Kiseleff.

La prejudiciul de 47 miliarde euro ce pedeapsă trebuie să îi dăm lui Mugur Isărescu?

La Mugur Isărescu și la intreprinderile străine evazioniste  de 20 miliarde anual nu mergeți să protestați și să cereți condamnarea lor?

Nici PSD nici partidele sorosiste nu atacă păpușarii ci se fac că se luptă între ei ,,democratic”. Adevărat parlamentarism capitalist în spatele căruia poporul moare.

V-am citit lichelelor!



Niciun comentariu: