2014/07/13

Împotriva pățăpelniciei occidentale

Că de când s-a slobozit destrăbălarea antiromânească s-a lăsat cu mare prostologizare intelectualistă. Au făcut dușmanii românilor tot ce au putut să ne înjosească.
Ne punem întrebarea dacă nu cumva avem soluția lângă noi. Să știți români că genialitatea nu este o caracteristică ce vizează complexitatea ci una care vizează simplitatea. Poate soluția este lângă noi. Totul este să nu o vadă înaintea noastră ca să ne anticipeze reacția. Deci români autentici priviți lângă voi și nu spuneți nimic ci acționați la momentul și la locul potrivit.
În iepoca imperialismului pucist pațapielnicia este o constantă deci constantă trebuie să fie și antipațapelnicia. Foamea capitalistă anihilată de alimentele otrăvite poate fi eliminată printr-un anumit mod de viață care în fapt face parte din tradiția verificată istoric a românilor. Nu spun precis la ce mă refer pentru a lăsa libertatea creatoare românilor. Totuși pentru o orientare relativă gândiți-vă că și refuzul este o acțiune. De exemplu refuzul de a consuma mărfurile și serviciile dușmanilor. O altă cale de luptă verificată de indieni împotriva imperialiștilor englezi este pasivitatea, indiferența neparticiparea. De altfel spiritul viu al poporului român este deja amorțit deoarece motivațiile naturale ale românilor au fost denaturate de propagandiștii imperialismului capitalist american. Americoizarea minții mogâldanilor a contribuit la rezistența pasivă la intruziunile pățăpelniciilor occidentale.

Chiar dacă alogenii put în agitația lor isterică înțeleptul român nu are decât să aștepte mortificarea acțiunilor lor. Chiar dacă imperialiștii americani vor încerca să facă salam antislav din tineretul bovin, nu vor realiza altceva decât poate să curețe pământul de mățălăii care nu mai au bani să golească molurile occidentale din România. Pațapielnicii caută să ne inoculeze românilor motivații antinaturale cum ar fi de exemplu foamea de alimente patibulare, setea de poșirci cocacolate, perversiuni sexuale îmbrăcate în haine moderne, nevoia de muzică patologică și patogenă. În fine armele antiromânești sunt diversificate dar ele devin imune dacă le ocolești după principiul supleței judokane. Trebuie doar atenție și mișcări suple. Bivolul americoid își poarte rupe coarnele singur cum  își rup obezii șira spinării în balenele comerciale ale molurilor occidentale.
Pentru a nu prelungi efectele distructive ale americoizării pațapuliste este foarte bine să facă fiecare ce poate să elimine pas cu pas tot ce este element de cultură criminală inoculat de slugoii Occidentului. Fiecare trebuie să înțelegă că gratuitatea occidentală este foarte scumpă și este echivalentă cu sinuciderea treptată astfel încât imperiul american  nu va mai avea practic adversari la sfârșitul binefacerilor. În această acțiune de purificare Biserica creștină ortodoxă ar putea avea un rol pozitiv dacă s-ar menține pe linia purității morale căci de bună seamă este adevărat ce a spus Hegel: orice există are un sâmbure rațional. Putem lăsa răfuiala internă pentru samavolniciile noastre pe mai târziu. Ceea ce este periculos constă în dezbinarea în fața criminalilor occidentali.
Evitați pe cât este posbil să cumpărați sau să primiți mărfuri și servicii străine. Folosiți pe cât este posibil produse și servicii române. Combateți pe toate căile admisibile tot ce este antiromânesc de la obiecte materiale până la entități spirituale. Nu permiteți străinului nici o respirație dușmănoasă în țara noastră. Păziți-vă purtarea de apucături occidentale căci ele sunt menite distrugerii voastre.

Niciun comentariu: