Postare prezentată

Supernatural Series Mystic Motives

2015/08/08

Consecinţe ale acţiunilor antiromâneşti

În urma acţiunilor antiromâneşti ale guvernanţilor postpucişti este foarte probabil ca o serie de atitudini legitime ale cetăţenilor români să apară.

De exemplu interdicţia de a lăuda măreţele realizări ale poporului român din perioada socialistă de evoluţie a României. ar putea genera o reacţie de negare a dictaturii capitaliste actuale. Mai departe o asemenea interdicţie a respectului faţă de un popor ar putea trezi resentimentele tuturor celor ce au învăţat, muncit, şi creat în timpul socialismului român. În realitate interdicţia publicării şi evidenţierii realizărilor româneşti postbelice este o batjocorire a poporului român. De ce am lăuda Bucureştiul interbelic şi nu pe cel socialist? Pentru 12.000 de prostituate bucaliste interbelice,  pentru gangsterismul bucureştean din aceeaşi perioadă? Pentru ce să lăudăm distrugerile antinaţionale postpuciste iniţiate de aşa-zişii conducători de după 1989?

Se pare că legile antinaţionale sunt făcute cu scopul de a ne trezi, de a

ne activa din somnul capitalist

postpucist.


http://adevarul.ro/news/societate/25-ani-libertate-romania-castigati-i-a-schimbat-democratia-romanii-judet-anii-bisnitarilor-industrie-distrusa-1_54c76566448e03c0fd008e10/index.html



































Niciun comentariu: