2015/09/13

Acţiuni antieuropene-Franţa


În timp ce extraeuropenii înaintează din ce în ce mai grupat, organizat şi sistematic în vîrfurile statelor europene ei au plantat indivizi care pun căluşul în gura şi jugul pe spatele europenilor pentru a nu reacţiona apărându-se de străini.

Franţa

În această ţarăre presiunea exercitată de agenţii antieuropeni se află într-o fază incipientă datorită fricii alogenilor implantaţi în conducerea statală. Se simte însă de pe acum presiunea crescândă asupra cetăţenilor europeni care încearcă să se apere în propriile ţări de agresiunile extraeuropenilor.. Pare să se contureze o luptă între europeni şi extraeuropeni. Nordamericanii ca exponenţi şi dirijori ai procesului de distrugere europeană au în vedere mai multeposibilităţi ale devenirii Europei printre care şi războiul de decimare cu ajutorul agenturilor lor islamice.

În Franţa legiuitorii antifrancezi au interzis publicarea statisticilor infracţionalităţii pe origini etnice. Au pretextat cu principiul egalităţii acolo unde în mod natural nu există egalitate. De aceea primarul oraşului Beziers Robert Menard a fost anchetat fiind bănuit de dezvăluirea compoziţiei etnice a şcolarilor. Francezii sunt acuzaţi pentru că au săvârşit infracţiunea de cunoaştere a compoziţiei etnice a naţiunii. Scopul acestei interdicţii de a cunoaşte este acapararea pe ascuns a Franţei. Prin interzicerea efectuării de documente statistice etnice alogenii antifrancezi îşi închipuie că vor putea ascunde înmulţirea alogenilor în Franţa şi pericolul distrugerii poporului francez.

,,Le Journal de Bezier” a afirmat că 86 la sută din musulmani au votat politic forţele de stânga. Aceasta însă este doar etapa mascată a luptei împotriva poporului francez. Când cantitatea străinilor şi poziţia de putere îi va avantaja atunci vor depăşi operaţia ştampilării şi vor trece la represiunile făţişe.
Reacţia musulmanilor din Beziers la fişajul etnic se exprimă în opinia că părinţii lor au venit să apere libertatea poporului francez în 1940 şi de aceea ei sunt acum francezi. Au inventat şi o organizaţie de luptă împotriva fricii de islam: ,,Observatorul naţional contra islamofobiei”. Preşedintele acestui grup antifrancez este Abdulah Zekri.

Niciun comentariu: