2015/09/18

Problema Românirei


Într-adevăr problema României este o problemă grea. Greutatea acestei probleme se originează în efortul străinilor de a convinge lumea că noi nu suntem daci deci nu suntem un popor ci o naţiune adică români. Aici este originea nefastă a problemei noastre. Alţi oameni care se ocupă de această problemă cum este Coja sunt înverşunaţi să susţină eterogenitatea noastră acentuând problema artificială creată de duşmanii dacilor.

Soluţia este revenirea la poporul dac şi la ţara Dacia. Străinii însă urlă cât pot împotriva revenirii noastre la popor şi la ţara Dacia. Totul se luminează dacă delimităm acţiunea străină de acţiunea dacică.

Meritocraţia este o soluţie secundă şi se poate aplica doar în interiorul unui popor şi nu în interiorul unei naţiuni. Chiar dacă meritocraţia este o problemă secundă necesită în sine o soluţionare specială deoarece este dependentă de o verigă foarte slabă a omului anume de conştiinţa morală. K. Marx a demonstrat magistral că o orânduire socială durabilă nu se poate clădi pe conştiinţa umană.

Niciun comentariu: