2015/09/05

Patriarhul mondialist

Patriarhul bisericii ortodoxe române şi-a dovedit apetenţa imperialistă neopunându-se planului ponto-turcesc de a face moschee islamistă în centrul capitalei României. 

 

Popălăul creştin-ortodox a spus că este de acord ca musulmanii să facă biserică mare în Bucureşti dar să i se dea şi bisericii ortodoxe române teren la Istampul ca să facă şi el biserică mare  de unde să strângă niscaiva parale.

Popălăul este capitalist aşa cum am prezis cu ani în urmă. Nici nu este posibil să faci altceva decât capitalism în interiorul sistemului social capitalist. Putem pune pariu că nici nu va lua apărarea oamenilor care au acţionat deja pentru împiedicarea construirii centrului islamist în capitala bucalistă.

 

De altfel bucaliştii nici nu au reacţionat la gestul băieţilor care au porcăit şi crucificat terenul dat degeaba de pontălăul asiatic. Deşi sunt mulţi legionari de paradă în capitala bucalistă nici unul nu apare alături de băieţii care îşi apără pâmântul patriei de invazia semiţilor. Această situaţie confirmă afirmaţiile noastre anterioare despre compoziţia alogenă şi impostura organizaţiilor politice naţionaliste române.

Niciun comentariu: