2015/09/22

Lupta antiromânească pe cale lexicală


Lupta antiromânească s-a amplificat şi s-a aplicat într-un război neconvenţional manifestându-se şi în limba românească. Schimbarea înţelesului cuvintelor este o modalitate de luptă împotriva poporului român. Pervertirea vocabularului românesc este practicat acum la nivel înalt. Degeaba fuge cineva de cuvântul ,,naţionalist” pentru simplul fapt că pervertitorii i-au schimbat înţelesul. Au încriminat naţionalismul. Urmează să încrimineze şi patriotismul în această logică criminală. După încriminarea patriotismului va urma încriminarea legitimei apărări după care vor legifera obligativitatea sinuciderii.

Avocatul care l-a derutat pe Laurenţiu Primo a reuşit să îl alunge din direcţia sa originală. Acum urmează să îl sfătuiască să fugă şi din patriotism. Apoi va urma binevoitorul sfat să fugă şi din viaţă.

Vizavi de această turnură perversă a conduitei duşmanilor noştri nu există decât o singură direcţie: Împotrivă. Frontal. Adevărul nu este decât unul. Această fugă permanentă de toate pleznelile pe care ţi le aplică criminalii antiromâni nu duce decât la dezastrul poporului. Aceste lovituri le aplică antiromânii persoanelor de vârf care sunt cei mai capabili,care sunt cei mai conştienţi.

Această retragere pe baza pervertirii vocabularului limbii române nu este o lovitură pe care o primeşte Laurenţiu Primo ci este una din loviturile pe care le primim noi românii cu fiecare zi de luptă antiromânească în care noi în loc să ripostăm ne nemernicim.

Niciun comentariu: