2016/03/23

TERORISM CAPITALIST DE STAT

Europa trece prin momente dramatice… vedem la televizor teroare, singe, lacrimi, panica, durere, suferinta in mijlocul unor popoare europene pasnice si tolerante.
Sintem manipulati, ni se induce prin imagini ura impotriva unei civilizatii de care ne deosebesc multe, dar de care ne apropie si mai multe. Dupa fiecare “atentat terorist” creste ura impotriva musulmanilor care vezi doamne ar ucide oameni nevinovati. Nevinovatii de la Charlie Hebdo, nevinovatii de la Bataclan, nevinovatii de la Bruxelles, nevinovatii de la Istanbul, nevinovatii de la Ankara si inca multi alti nevinovati care vor urma.
NIMENI NU VORBESTE INSA DESPRE CEI PESTE 1 MILION DE NEVINOVATI, COPII, FEMEI, BATRINI UCISI CU BESTIALITATE DE CATRE TRUPELE NATO IN AFGANISTAN, IRAK, SIRIA, LIBIA, UCRAINA, IUGOSLAVIA, etc.
Trupele NATO aducatoare de moarte nu sint teroriste… nu… sint aducatoare de democratie si libertate ! Musteste de libertate si democratie Afganistanul, Irakul, Libia si Siria !
Intr-un razboi, cel ce omoara 1 milion de civili e cavalerul democratiei, binefacatorul planetei, MARELE LICURICI, iar cel ce riposteaza ucigind citeva sute de civili din tabara adversa, e terorist !

Aprofundaţi la sursă: http://meritocratia.ro/2016/03/adevaratii-teroristi/

Niciun comentariu: