2016/03/31

Sentimentul viu al crimei

Sentimentul viu al crimei

2014/02/11 la 11:39 AM (1. Informaţii, 2. Actiuni)
Tags: antiromânesc, capitalist, crimă, curve, hoţie, mogâldan, popor, ucigaş


Cei ce gestionează în timpul de acum România ar trebui să aibă un acut simţământ al crimei. Probabil chiar există între ei unii indivizi în acest caz. Amestecul simţământului crimei cu senzaţia mirosului de ciolan îngroaşă însă porceşte obrazul. Este cazul vorbei lu Nitzsche: ,,Pentru porc totul este porc”. Îngroşarea obrazului adică scăderea sensibilităţii morale îl face pe individ indiferent la observaţii, critici şi corecţii.

Un asemenea grohotei acţionează ca faţă de porci. Obrazul gros se străpunge doar cu forţa. La o asemenea denaturare psihică singura soluţie este forţa. Întelectualul slugoi al capitaliştilor simţind că ne apropiem de adevăr strigă ,,umanist”: ,,Vai ce grosolănie!. Cum să acţionezi grosolan , cu forţa împotriva curvelor? Cum să acţionezi cu forţa împotriva hoţilor? Cum să operezi cu forţa împotriva criminalilor străini care te omoară în propria ţară? Trebuie să fim umani adică avem să grijă de curve, de hoţi, de criminali pentru că ei sunt oameni ca şi victimele lor. Un legiuitor care face o lege antiromânească trebuie tratat cu grijă ca el să prolifereze. O curvă carte trăieşte cu hoţii degradând conştiinţa morală a poporului trebuie de asemenea tratată cu parfum căci este o doamnă. Un hoţ care lasă fără locuinţe 1000 de oameni dintr-o trăsătură de pix sai 10000 de oameni fără muncă de asemenea trebuie protejaţi pentru că capitalimul este totuna cu democraţia adică cu puterea popoului.” Da, aşa este doar că popoul capitalist nu poate trăi în capitalismul confundat cu democraţia. Nu este nici o crimă în subminarea bazei demografice a poporului român. Poporul român nu trebuie protejat. Nu este nici o crimă distrugerea bazei economice a poporului român pentru a-l face dependent de hârtiile fără valoare ale băncilor capitaliste occidentale. Nu este nici o crimă subminarea puterii statului român pentru ca poporul să nu se apere în cazul unui atac. Nu este crimă distrugerea sistemului de învăţământ. Poporul român nu trebuie protejat pentru că se face vinovat de crime împotriva capitalismului în timp ce ucigaşii, curvele şi hoţii sunt chiar exponenţii capitalismului. Curvele hoţii şi ucigaşii oferă viitorul omenirii fără popor. Viitorul omenirii este o ierarhie de paraziţi pe spinarea unei mase de prostiţi, masă suficientă pentru satisfacerea necesităţilor biologice ale minorităţii curveşti, hoţeşti şi ucigaşe.
 Având în vedere măsura în care mogâldanul capitalist a ajuns să conducă colectivitatea românească, poporul român nu va avea altă soluţie pentru a scăpa de tembelii Occidentului decât contracarerea forţei prin forţă. Partea negativă este că actualii criminali ai României sunt sprijiniţi de oligarhia capitalistă occidentală. Acest sprijin însă poate fi contracarat prin asigurarea unui aliat extern cinstit. Este de reflectat în viitorul apropiat.

Niciun comentariu: