2016/04/15

Procedura schimbării labelor capitaliste (lăbuirea stânga-dreapta)

Între procedurile de ţinere a puterii statale capitaliştii se distribuie în diferite partide. 

După ce şi-au distribuit rolurile încep jocul de mână. Adică capitaliştii când pierd puterea dintr-o labă stângă o  înşfacă cu o labă dreaptă şi viceversa. 

Şi uite aşa o lăbuiesc capitaliştii pe politică ca porcul pe dovleac. (Jocul politic , ce vreţi? Democraţie belită nu altceva).

Ai draculuii comunişti erau dictatori că ţineau puterea numai în mâinile poporului muncitor. Nu voiau să dea puterea statală nici măcar hoţilor ( capitaliştilor rezonabili), măcar din când în când. D-aia nu este bun socializmu că nu i democratic. Socializmu vrea să ţină ordine dictatorială favorabilă poporului ( adică prostimii). Că capitalizmu i bun  că mai dă şi minorităţilor dreptul la dictatură când de dreapta când de stânga. Când capitaliştii scapă puterea şi din laba dreaptă şi din laba stângă au în rezervă partidele ( labele) de centru care sunt echilibrate, conservatoare ale orânduirii capitaliste. Să mai spună cineva că democraţia capitalistă nu este bună. Ea dă şanse tuturor forţelor capitaliste: de la stînga, prin centru la dreapta.

Era să uităm lumea religioasă care ca slugă fidelă şi fricoasă îi aduce în slujba capitalismului şi pe zei. Ce au mai ajuns şi zeii ăştia: obielele lichelelor capitaliste.

Niciun comentariu: