Postare prezentată

Supernatural Series Mystic Motives

2016/12/14

Cerșetorii politici ai capitaliștilor



Este veselie mare printre calicii capitalismului. Cu 40% din electoratul român calicii se consideră aleșii poporului. ,,Aleșii poporului” au fost votați cu 40% din electorat. 

Ei au o distribuție după cum urmează:

PSD – 45,5%=45% din 40% din alegătorii români=
PNL – 20,04%=20% din 40%=
USR – 8,83%=8% din 40%
UDMR – 6,19%=6% din 40%
ALDE – 5,62%= %% din 40%
PMP – 5,34%= 5% din 40

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Rezultatele comunicate de BEC la ora 10 pentru Senat sunt:

PSD - 45,71%
PNL - 20,42%
USR - 8,88%
UDMR - 6,25%
ALDE - 6%
PMP - 5,64%

La alegerile din 2016-12-11 cei ce au fost aleși au fost aleși din disperare, de nevoie și nicidecum de plăcere. Doar o minoritate mai poate crede în ei. Alegătorii nu au avut ce face. Dacă votanții ar fi ales partidele servitoare ale oligarhiei capitaliste occidentale s-a fi condamnat la cruntă sărăcire și chiar la foame. Dacă cetățenii români nu ar fi fost dependenți material de oligarhia occidentală recte stăpânii României și implicit ai oligarhiei capitaliste române atunci nici un elector nu ar mai fi votat nici o formațiune politică în România. Cetățenii români sunt dependenți de politica oligarhiei capitaliste occidentale și au fost forțați să aleagă răul cel mai mic adică așa-zisul partid democrat de stânga.

Mergând la cauze punem întrebarea pentru ipoteza că dezastrul alegerilor decembriste din 2016 este efectul biologizării, desocializării  și despiritualizării  capitaliste a electoratului: cât la sută este rezultatul zombificării cetățenilor adică a ducerii lor în stadiul de ființe motivate biologic și câte procente sunt rezultatul motivării  sociale și politice?

În logica alegerilor de până acum putem face următoarele ipoteze cu privire la viitorul politic al coloniei România.:

1. Nesimțirea capitalistă este fără limite. Nici un animal politic nu se sinchisește că 60% din electoratul român refuză sistemul electoral capitalist. Șobolanii politici postpuciști știu că 60 la sută din poporul român nu îi vrea dar se bazează pe sistemul politic  străin introbăgat în România de oligarhia capitalistă occidentală.

2. ,,Aleșii poporului” își vor ocupa locul în parlament  fără rușine și dacă vor refuza votul 70 la sută din electorii români. Vor lua locurile în parament  liniștiți pentru că au gardă legală făcută de oligarhia occidentală prin interpușii înfiltrați în organele de conducere ale statului român.

3. ,,Aleșii poporului” vor ocupa locurile din parlament fără nici o jenă și dacă 80% din electoratul român va refuza sistemul politic antipopular și antiromânesc instituit după lovitura de stat decembristă din 1989. Ei se bazează și în acest caz pe sprijinul străinilor efectuat prin mecanismul de forță statală internă subordonat oligarhiei capitaliste occidentale. Se înțelege în acest caz că nu poporul are nevoie de ei ci  o anumită clasă socială străină.

4. ,,Aleșii poporului” vor ocupa locurile necuvenite din parlament și dacă 90% din electoratul român va refuza participarea la activitatea sistemului politic capitalist postpucist pentru că au în spate forțele externe de ocupație a României notamente NATO și serviciile de spionaj și poliție politică imperială. În acest caz cu un refuz popular  de 90% poporul nu va mai fi responsabil de ceea ce se petrece în conducerea statului român. În acest caz nu vor mai exista în parlament decâ curelele de transmisie capitalistă imperială. În faza  de 90% refuz sistem politic vom avea două forțe: forța populară română și forța oligarhică străină secondată de clica aservită politic care vor avea chipul unor lumpeni politici ca imagine distorsionată a oligarhie bruxeleze care va fi imaginea dsfigurată a oligarhie capitaliste americane. În acest stadiu fascisto-capitalist parlamentarii vor trebui păziți de gardienii imperiali zi și noapte. Va fi o democrație capitalistă cu pușca la picior.

Ne punem o întrebare de fond:  oare ce procent din dezastrul României postpuciste se datorează superiorității economice a capitalismului occidental și ce procent din dezastrul românesc postpucist este cauzat de agresiunea capitalistilor occidentală. Aceasta este o întrebare istorică cheie. Dacă superioritatea capitalismului ca orânduire sociallă a cauzat falimentul societății române atunci avem o cale de urmat. Dacă ruinareaRomâniei se datorează agresiunii occidentale atunci avem de urmat o cu totul altă cale. Eroii și lașii să reflecteze...

Niciun comentariu: