Postare prezentată

CÂT DE PACIFISTĂ ȘI DEFENSIVĂ ESTE NATO? (partea 1)

2016/12/01

2016-Posibilitatea alegerilor parlamentare


Cu tot regretul, trebuie să vă comunic știrea că în baza practicii politicianiste postpuciste din România capitalistă, partidele poporului, partidele patriotice nu vor intra în parlamentul României. În parlamentul României au intrat și vor intra slugile oligarhiei americane și bruxeleze. Deci votați degeaba chiar partidele patriotice. Nu faceți altceva decât să le legitimați slugoilor străinilor poziția de pseudoguvernanți ai poporului.


Avem următoarea problemă politologică:


Dacă mergem și votăm partidele patriotice voturile ca până acum vor fi manipulate ca să nu intre patrioții în parlament sau să intre în cantitate neimportantă.


Dacă mergem la vot și anulăm buletinele de vot , buletinele pot fi distruse și apoi înlocuite cu altele ștampilate în favoarea lingăilor străinilor asupritori și împotriva poporului român. Datele noastre personale și semnăturile noastre pot servi pentru justificarea voturilor favorabile oligarhiei americane și bruxeleze.


Dacă nu mergem la votare atunci lingăii străinătății pot să se aleagă singuri în defavoarea noastră și în favoarea ocupanților străini cu o cantitate de alegători foarte mică. Această parte foarte mică a electoratului va arăta discrepant vizavi de electoratul poporului român și va revela faptul că democrația capitalistă se bazează pe manipularea și manevrarea minorităților sociale.

Orice am face nu ieșim deasupra și nu avem acces la putere în stat.


Normal situația se depășește numai prin suprimarea sprijinului extern al politicianiștilor capitaliști postpuciști.


Atitudinea care ne rămâne este absentarea, pentru că cel puțin nu se pot folosi de datele noastre și de semnături fără să făptuiască infracțiuni. Prin aceasta le dovedim că poporul nu îi vrea. Bineînțeles că nesimțitorilor nu le va păsa dar în cazul în care scăpăm de stăpânii lor occidentali știm cu cine discutăm după aceea.


Nu mai votați pe nimeni. Guvernanții români postpuciști au avut timp un sfert de secol să facă bine poporului român. În 27 de ani Partidul Comunist Român a dezvoltat România și a ridicat-o material la un nivel la care nu fusese niciodată în istoria ei. Acești slugoi ai oligarhiei capitaliste occidentale nu numai că nu au făcut progresul realizat sub conducerea Partidului Comunist Român dar au adus România din nou în precaritatea generată de jugul capitaliștilor astfel încât pierderile materiale și degradarea poporului sunt mai mari decât după cele două războaie mondiale.


Sistemul democrației capitaliste este astfel făcut încât poporul să nu aibă nici o mișcare de făcut împotrivă fără să violeze legea. Legile capitaliste nu permit și nu vor permite niciodată libertatea poporului și deținerea populară a puterii. Democrația capitalistă este o mare minciună și manipulare.

Niciun comentariu: