Postare prezentată

Enigmele Indiei * Vedele, Sistemul De Caste Si Sanscrita

2016/12/04

Raiul capitalistic - o lume virtuală

Raiul capitalistic


După lovitura de stat antiromânească din 1989, agresiunea psihologică împotriva poporului român a îmbrăcat forme foarte diversificate. Una dintre aceste forme de agresare psihologică este ,,raiul capitalistic”. Această specie de acțiune antiromânească constă în denaturarea motivațională a colectivității, substituirea motivelor naturale cu motive fabricate în laboratoarele psihologice ale slugoilor capitalismului.


Din primii ani postpuciști poporul român a fost zăpăcit cu iluziile fericirii capitaliste occidentale: reclamele progresului și bunăstării capitaliste. Capitaliștii nu spuneau și că micul progres civilizatoriu a fost făcut în condițiile și sub presiunea ofertei socialiste. Nu. Pentru prostime era necesar să arăți numai contribuția capitaliștilor la progresul civilizației. În acest fel românii postpuciști nu au mai văzut în fața ochilor decât dezastrul societății socialiste și marea prosperitate capitalistă. Manevră premeditată. În anii 90 oligarhia capitalistă occidentală le-a băgat românilor și pe gură și pe fund emisiuni, filme, divertisment, tembelisme, telenovele, astfel încât la abundența prostiilor răspândite în România poporul român nu a mai rezistat și au mușcat momeala toxică a manipulării tembelizante.


În perioada anilor 90 au început manipulările prin ordinatoare, prin jocuri, prin circ televizat, întreținând o puternică convingere că Vestul este ceva miraculos, incredibil. Se lucra intens la degradarea mentală a poporului. Se crease un imens circ patologic în România sfârșitului anilor 90. Numai occidentalii știau curentul degenerant. În societatea română se întreținea iluzia tranziției către un nou nivel de trai prin adoptarea modelului economic capitalist. Avusese loc un proces masiv de desocializare a românilor, de dezvățare a lor de muncă, de învățătură, de patriotism, de cinste și de alte valori specifice poporului român. Paralel cu aceste degradări valorice propagandiștii occidentali au inoculat deșeurile ideologiei capitaliste la poporul român printre care disprețul față de ceea ce era legitim la români și îi definea ca popor. Concomitent cu aceste manipulări se lucra de zor la degradarea economică a României astfel că prin anull 2000 baza economică era distrusă în România iar procesul tembelizării proocidentale era suficient de avansat pentru a pregăti o nouă fază în care era necesar ca aceia îmbătrâniți cu zece ani să moară iar cei mai tineri să fie scoși din România pentru a nu se conserva țara. Dezlegarea nenorociților români din constrângerea capitalistă a subminării economice și lipsa de perspectivă în țară a început după anul 2000 deoarece uniunea bruxeleză avea nevoie de libertatea mâinii criminale în România pentru că dacă mai ținea tineretul în țară avea să înfrunte revolta românilor pentru marea înșelăciune.


Concomitent cu degradarea climatului judiciar suprimarea economiei românești a fost hotărâtoare pentru emigrația ce a urmat la liber după anul 2000 prin așa-zisele vize de trei luni din anul 2002. Era o cale către boschetăria occidentală. Primii vizitatori ai boscheților occidentali veneau cu vești proaste în România dar nu erau crezuți. Se menținea iluzia creată de primii emigranți români care au prosperat, la prima momeală occidentală din anii 90 atunci când occidentalii le-au dat de pomană de toate numai să dispară socialismul. Imediat după lovitura de stat occidentalii le-au permis ani de zile echipelor de tâlhari să jefuiască în Germania, în Franța, în Italia etc. numai să nu mai vadă concurentul socialist la orizont. Românii având în față dezastrul național și fericirea capitalistă ca ofertă abia așteptau să fugă la societatea de consum, să devină și ei consumatori. Au devenit consumatori de resturi.


După anul 2000 a sosit momentul acaparării României de către străini cu complicitatea slugilor și trădătorilor interni cum ar fi cei de la așa-zisa Bancă Națională care în mod sistematic au acționat pentru devalorizarea monedei naționale și pentru subminarea economică a țării știind că baza valorii leului era masa de mărfuri românești și nu raporturile trădătoare cu valutele fabricate la comandă în Occident. Învățământul intrase deja pe panta distrugerii fiind în mâna dușmanilor României.


După anul 2000 au intrat în funcțiune noile mijloace tehnice de tâmpire după ce televiziunile radiourile și ziarele postpuciste pregătiseră terenul distrugerii românilor. În timp ce Occidentul mincinos le oferea românilor boscheții, prostituția, cerșetoria, furtul, tâlhăria în timpul nopții, le băga pe gât în timpul zilei minciunile obișnuite despre viața superioară pe care o trăiesc. Să îi întrebați pe boschetarii anilor 2000-2010 ca să aflați ce fericiți au fost ei în Germania, Italia, Franța, Anglia ș.a.m.d. Unii dintre tineri trăiesc și acum cu iluzia superiorității și bunăstrăii societății occidentale. Toate aceste iluzii au fost făcute numai ca să nu stea poporul în țară sau cel puțin partea ce mai capabilă a lui. Și au reușit să scoată din România cu aceste momeli circa 5.000.000 de români. Familii destrămate, oameni omorâți, oameni schilodiți, oameni condamnați, oameni sclavizați, oameni mafiotizați și așa mai departe, toată cohorta de nenorociți ale căror vieți poate nu vor fi cunoscute niciodată căci mijloacele masive de informați nu le dau voie celor scăpați din ghetourile occidentului să vă povestească ce nivel de trai are cetățeanul de rând acolo. Rahatul se acoperă programatic pentru a nu puți public.



Aveau nevoie tâlharii occidentali de libertatea acțiunii criminale în România. Și au dobândit-o. Jos comunizmu! Adică jos românismul. Sus capitalismul! Sus Jaful antipopular. Sus tâlhăria instituționalizată! Aceasta era oferta binefăcătorilor capitaliști occidentali. Nici nu avem nevoie de probe, de argumente căci în viața oricărui om normal se evidențiază involuntar degenerarea pe care o trăim cu toții.


O singură soluție are poporul român. Afară cu tâharii! Revenirea la învățătură și muncă cinstită!


În noul mileniu România avut parte de un nou val tâmpitor care a capturat noua generație de tineri: internetul. Prin internet s-a creat o nouă lume imaginară prin care poporul este ținut în anomalie socio-psihică. S-a creat o nouă dependență mentală a românilor. Acest mijloc de manipulare s-a adăugat acum ziarelor, receptoarelor radio și televiziunilor. Ce nu au putut face vechile mijloace de distrugere a persoanei încearcă să facă internetul. Acesta prezintă avantajul coparticipării la distrugerea de sine. Sub masca libertății informaționale se deturnează conștiințe și se intoxică minți. Totodată dependența și spionajul se dezvoltă incomparabil mai puternic acum comparativ cu mijloacele fixiste ale ziarelor, televizoarelor și radiourilor. Se practică cenzura și pe internet după cenzurarea posturilor de televiziune, a ziarelor și posturilor de radio. Se dă numai mâncărica informațională capitalistă destinată proștilor și celor ce trebuie să fie prostiți. În plus controlul este mult mai intens asupra participanților la comunicare. Dacă ai internet ai dosarul făcut pe gratis.


În condițiile noii captivități susmenționate străinii s-au pus pe activitate serioasă: jefuirea României de resursele solului și subsolului. Românii se ocupă cu treburi politice pe internet, cu convorbiri televizoriste, cu closetisme capatosiste, cu comentarii ziaristice, cu câștigarea premiilor la radio-șanț, cu magdaciumăcisme, etc. Pe bună dreptate acum capitaliștii inoculează ideea că nu mai există popor român și că nu mai există țară România. Se miră și ei de minunea pe care au făcut-o. Este de-a dreptul incredibil ca într-un sfert de secol să fie dezmembrat un popor ce dăinuie aici de milenii... Mai așteptăm.


Această nouă lume fictivă în care oligarhia capitalistă occidentală vă ține gargarisind englezește, franțuzește, nemțește etc. vă fură timpul, energia, banii, viața și sufletul. Aveți o singură viață și pe aceea o dați pe gratis tâlhărimii occidentale. Rupeți odată acestă iluzie și reveniți la realitate. Realitatea este materială și înseamnă, casă, familie, bani, pământ, muncă, țară, neam.


Există deja români tineri ratați: la 30-40 de ani nu au familie, vechime în muncă, experiență profesională, nu au copii, nu au nici un rost în viață pentru că au fost nevoiți să alerge după promisiunile deșarte ale mincinoșilor capitaliști. Opriți-vă! Este deja destul! Unii tineri spun că ei nici nu se mai gândesc să apuce pensia. Frumoasă perspectivă v-au pregătit capitaliștii străini în complicitate cu capitaliștii români. Viața se duce fără întoarcere.

În acest vacarm cel ce spune adevărul nici nu mai este auzit. Asistăm la spectacolul grețos și grotesc al distrugerii unui popor.


Au scăpat de urgia distrugerii personale circa 25% din români care au prins post de slugi la stăpâni capitaliști. Aceștia au câștigat mult. Au câștigat un salariu. Și au pierdut o țară. Grozavă afacere au făcut. Condiția de om se împlinește în capitalism prin salvarea hoitului și umplerea mațului. Pe cei ce au prins slujbă la stăpânii capitalismului îi folosesc capitaliști ca mascote în reclama realizării de sine în cadrul societății capitaliste multilateral dezvoltate și înaintate spre imperialism în zbor.


Restul oamenilor adică majoritatea, pe zi ce trece tot mai prăpădită așteaptă boscheții capitaliști și moartea. În acest cadru ferice a început dezumanizarea românilor; bucuria capitaliștilor occidentali. Probabil vor jubila predicând teoria lui Malthus.


Pregătirea învrăjbirii românilor cu minoritățile din România deja pute a crimă organizată de oligarhia capitalistă occidentală. Când terenul va fi copt atunci vor declanșa eliberarea minorităților de majoritate în România. După aceea îi vor arde în foc pe toți. Străinii au nevoie de o țară... nu de un popor.


Niciun comentariu: