2016/12/23

Dușmani interni ai poporului român


Dușmanii interni ai poporului român

Dușmanii interni ai statului român sunt dușmani ai poporului român. Dușmanii statului român sunt acei funcționari ai statului nostru care se asociază cu infractorii și îi sprijină în acțiunile lor antisociale. Aceste fapte sunt tot mai numeroase după lovitura de stat antiromânească din 1989 și atinge cote alarmante în prezent. În mod individual acest dușman al statului român poate fi polițist, procuror, judecător, consilier, primar, inspector, secretar, grefier, director, instructor, educator etc . În esență dușmanul statului este și dușmanul poporului pentru că funcția principală a statului este să aibă grijă de popor nu de oligarhiile străine. O acțiune împotriva statului este implicit o acțiune împotriva poporului.

Pentru a facilita și organiza acțiunea antipopulară, oligarhia occidentală în colaborare cu clica trădătorilor din România care au ocupat funcțiile de conducere în stat organizează controlul și sancționarea statului român.  

Oligarhia occidentală pentru a submina suveranitatea, independența și puterea statului român a înființat așa-zise instituții de drept internațional care îi ajută pe toți cei care vor să lupte împotriva statului român. Complicii lor din interior fac joncțiunea cu aceste instituții suprastatale ale oligarhiei capitaliste occidentale fiind persoane care comit abuzuri împotriva cetățenilor cinstiți tocmai pentru a-i stârni împotriva statului român.

Orice funcționar de stat care abuzează de funcția lui împotriva cetățeanului este un agent al subminării statului român și totodată prin aceasta este un dușman al poporului. De aceea, când sunteți îndemnați să atacați statul român la așa-zisa Curte Europeană a Drepturilor Omului sau la așa-numitul Tribunal Penal Internațional sau la orice instituție juridică capitalistă transnațională sunteți îndemnați în fapt să activați în fapt împotriva poporului român care va plăti daunele în locul funcționarului de stat care a abuzat de funcția lui. Dumneavoastră sunteți prinși între ciocanul oligarhiei capitaliste occidentale și nicovala infractorilor deghizați în organe ale statului român. Această tactică face parte integrantă din strategia moale a dizolvării popoarelor europene prin intermediul dizolvării statelor noastre.

La această capcană organizată și aplicată de dușmanii sincronizați ai poporului este posibilă o soluție internă. Legiuitorii patrioți ar putea face o lege patriotică a răspunderii funcționarului de stat. Această lege trebuie să prevadă pedepsirea imediată a oricărui funcționar de stat care abuzează de drepturile sale și prin acest abuz creează condiții pentru atacarea statului român prin forțe externe. Principala funcție a legii răspunderii organului de stat este evitarea actelor injuste care periclitează statul român.

Germenele acțiunilor antiromânești ascunse sub pretextul revendicării drepturilor omului este complicitatea organelor de stat cu infractorii. În acest caz se produce o contradicție între așa-zile drepturi ale omului și drepturile popoarelor și statelor. Această situație bizară și dizarmonică este îndeobște interpretată pervers de către ideologii burgheziei capitaliste astfel încât sub pretextul apărării drepturilor omului nu lovește în cei vinovați ci lovește direct în statul român și prin aceasta în popor.

Mai recent au apărut chiar provocatori de acțiuni antistatale, antiromânești prin provocare de conflicte artificiale cu organele statului român precum și instigatori la asemenea acțiuni. Așa-zisele grupuri de democratizatori ai societății române postpuciste sunt în fond agenți anarhiști care au ca sarcini imperialiste destructurarea ordinii statale a poporului român.

Niciun comentariu: